Σερένα Γουίλιαμς - Σαράποβα: Μεγάλο ραντεβού στο US Open!

Σερένα Γουίλιαμς – Σαράποβα: Μεγάλο ραντεβού στο US Open!

Eναρξη: 02.15, 27/08/2019
Τουρνουά: US Open, Νέα Υόρκη

Μεγάλη μάχη στην πρεμιέρας του US Open, όπου η Σερένα Ουίλιαμς αντιμετωπίζει την Μαρία Σαράποβα! Για το 24ο Grand Slam η Αμερικανίδα. 

Ενα μεγάλο ραντεβού στην πρεμιέρα του US Open! Σερένα Γουίλιαμς vs Μαρία Σαράποβα σε μια μάχη με πλούσιο παρελθόν, αλλά χωρίς καμία αναμέτρηση στα τερέν της Νέας Υόρκης.
Η Αμερικανίδα έχει τη… μερίδα του λέοντος με 19 νίκες και η Ρωσίδα έχει μόλις 3! Βέβαια, η μια από αυτές τις νίκες για τη Σαράποβα ήρθε στον τελικό του Wimbledon το 2004 με 6-1, 6-4.
Σε τελικούς Grand Slam έπαιξαν το 2007 και το 2015 στο Australian Open με την Αμερικανίδα να έχει ισάριθμες νίκες. Σε σκληρή επιφάνεια η Σαράποβα έχει κερδίσει μόλις μια φορά την Γουίλιαμς το 2004 με 2-1 στο WTA Championships.

Η Σερένα Γουίλιαμς το μομέντουμ
Η Σερένα στα 38 της χρόνια συνεχίζει να είναι στο top-10, να παίζει στον τελικό του Wimbledon, και το 2018 να είναι στον τελικό του US Open. Εχει κατακτήσει 23 Grand Slam και θέλει ακόμα ένα για να φτάσει την Κορτ. Η Σαράποβα από την άλλη έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, έχει… πέσει στο Νο81 και πλέον δύσκολα ξεπερνά τον 2ο γύρο σε μεγάλα τουρνουά. Το τελευταίο τους παιχνίδι σε Grand Slam ήταν το 2018 στο Australian Open με την Σερένα να κερδίζει με 6-4, 6-1 την Σαράποβα στα προημιτελικά.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X