Σάκκαρη - Τζιόρτζι: H πρώτη μάχη στο US Open!

Σάκκαρη – Τζιόρτζι: H πρώτη μάχη στο US Open!

Εναρξη: 23.15, 26/08/2019
Τουρνουά: US Open, Νέα Υόρκη

Για 5η φορά θ΄αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του US Open η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα, Καμίλα Τζόρτζι.

Η Σάκκαρη στο US Open

Η Μαρία Σάκκαρη στο US Open και πρώτος αντίπαλος στη μάχη για την υπέρβαση η Ιταλίδα Καμίλα Τζόρτζ η οποία έχασε το Σάββατο στον τελικό του τουρνουά του Μπρονξ. Η Ελληνίδα τενίστρια έχει διαδοχική παρουσία από το 2015 και το 2017 είχε φτάσει έως τον 3ο γύρο που είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της. Συνολικά η Σάκκαρη έχει δώσει 7 αγώνες και μετράει 3 νίκες και 4 ήττες στο τουρνουά.

Το 2015 πήρε την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό στη Νέα Υόρκη χάρη στις τρεις νίκες των προκριματικών. Ωστόσο, στον 1ο γύρο έχασε με 2-0 σετ από την Κινέζα Γουάνγκ. Την επόμενη χρονιά. Ηταν στο Νο94 και προκρίθηκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό. Εκεί συνάντησε την Κινέζα Ντουάν (Νο103) αποκλείστηκε με 2-1 σετ.

Το 2017 κατάφερε να φτάσει στον 3ο γύρο. Νίκησε την Μπέρτενς από την Ολλανδία, την Ροντιόνοβα (Αυστραλία) με 2-0, ωστόσο στη συνέχεια αποκλείστηκε με 2-0 από το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, την Βένους Ουίλιαμς.

Πέρσι, προκρίθηκε στον 2ο γύρο, αφού επικράτησε της Μουχαμάντ με 2-0 σετ. Στη συνέχεια ηττήθηκε με 2-1 από τη Σοφία Κένιν.

Σάκκαρη vs Τζιόρτζι
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετρά δυο νίκες κόντρα στην Ιταλία. Τελευταία τους κόντρα ήταν στο Σινσινάτι, με την Σάκκαρη να κερδίζει το Νο48 της παγκόσμιας κατάταξης με 6-3, 6-0.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X