Ίντερ - Λέτσε: Πρεμιέρα οι νερατζούρι στη φετινή Serie A!

Ίντερ – Λέτσε: Πρεμιέρα οι νερατζούρι στη φετινή Serie A!

Εναρξη: 21.45, 26/08/2019
Γήπεδο: Σαν Σίρο, Μιλάνο

Η Ίντερ υποδέχεται την Λέτσε στην πρεμιέρα της στη φετινή Serie A και θέλει να μπει με το δεξί. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Λουκάκου!

Ιντερ για τίτλο!

Η Ίντερ υπό την καθοδήγηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρήκε σταθερότητα και τερμάτισε στις θέσεις του Champions League. Ωστόσο, η υψηλή διοικητική ιεραρχία της Ίντερ – έχοντας την πρόθεση να επαναφέρει στις τοπ ευρωπαϊκές ομάδες τους Νερατζούρι – έφερε στην θέση του τον Αντόνιο Κόντε. Η αποχώρηση του Πέρισιτς και το μόνιμο πρόβλημα με τον Ικάρντι είναι τα μόνα αρνητικά. Στόχος της να πιέσει ασφυκτικά τη Γιουβέντους. Η Ίντερ όπως η Γιουβέντους έκανε έξυπνες μεταγραφές με Ρομέλου Λουκάκου και με την απόκτηση του Ντιέγο Γοδίν, ενός εκ των κορυφαίων αμυντικών στον κόσμο. Υπέγραψε και τον Νικολό Μπαρέλα, τον νεαρό χαφ που παρακολουθούσε όλη την περσινή σεζόν. Η εικόνα στα φιλικά εξαιρετική, ενώ είναι ακόμα ανοιχτή μια μεγάλη προσθήκη, με τον Αλέξις Σάντσες να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. «Ενας από τους λόγους που ήθελα να παίξω στην Ιντερ, είναι ο Αντόνιο Κόντε. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου, κατέκτησε δύο φορές πρωτάθλημα παραλαμβάνοντας ομάδες στην 7η θέση», είπε πριν λίγες ο Ρομέλου Λουκάκου και είναι σίγουρο ότι ο Κόντε πιστεύει πως μπορεί -μετά το Τορίνο και το Λονδίνο- να το κάνει από την πρώτη του χρονιά και στο Μιλάνο. Στα πιο σημαντικά φιλικά της νίκησε 2-1 τη Λουγκάνο, έφερε 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν, 1-1 με την Τότεναμ, 1-1 με τη Βαλένθια, 1-1 με τη Γιουβέντους κι έχασε 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με Λιβεράνι για την παραμονή η Λέτσε

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Φάμπιο Λιβεράνι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λέτσε και κατάφερε έπειτα από δύο σερί ανόδους να την επαναφέρει στη Serie Α. Η ομάδα από την Πούλια ενισχύθηκε με τον Λαπαντούλα για την επίθεση, αλλά το αν θα τα καταφέρει να μείνει στη Serie A ή όχι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα είναι, βαθμολογικά ή ψυχολογικά, μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές. Γιατί μέσα σε αυτές καλείται να αντιμετωπίσει τις Ιντερ, Τορίνο, Νάπολι, Ρόμα, Αταλάντα, Μίλαν, Γιουβέντους, Σαμπντόρια. Στο Κύπελλο συνέτριψε 4-0 εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα Σαλερνιτάνα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X