Τσέλσι – Άρσεναλ: Λονδρέζικη «μονομαχία»

Τσέλσι – Άρσεναλ: Λονδρέζικη «μονομαχία»

Εναρξη: 22:15, 21/01/2020
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Η Τσέλσι υποδέχεται την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου και το βλέμμα είναι στραμμένο στην τετράδα. Χωρίς περιθώρια οι «Κανονιέρηδες». 

Νίκη τετράδας η Τσέλσι
Η Τσέλσι ήταν ανώτερη αλλά αναποτελεσματική, έψαξε το γκολ ως την ύστατη στιγμή, αλλά αυτό ήρθε για την Νιουκάστλ, με την κεφαλιά του Χέιντεν στο 94′ να «σκοτώνει» την ομάδα του Λάμπαρντ (1-0), δίνοντας την ευκαιρία στην Γιουνάιτεντ να πλησιάσει τετράδα. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είχε 70-30% κατοχή υπέρ της, δώδεκα παραπάνω τελικές και μέχρι το τελευταίο λεπτό 10-0 κόρνερ απέναντι στις Καρακάξες. Ωστόσο, στο πρώτο κερδισμένο και μοναδικό, οι παίκτες του Μπρους βρήκαν τον τρόπο να κάνουν την ζημιά, με εκφραστή τον Άισακ Χέιντεν, ο οποίος λύτρωσε την Νιουκάστλ στο 94′, για μια νίκη κόντρα στη ροή. Ετσι, διεκόπη το μίνι αήττητο σερί της των 3 αγώνων κι έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της στην κούρσα για την 4η θέση. Εχει υποστεί όσες ήττες είχε σε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα (8 ήττες)! Μάλλον προλαβαίνει ο ταλαντούχος μπακ Τζέιμς που ανανέωσε με τους Μπλε και ο μπακ Αλόνσο (8/1), παραμένει εκτός ο χρήσιμος εξτρέμ Πούλισιτς (16/5).

Χωρίς περιθώρια η Άρσεναλ

Και η σεζόν στο… κόκκινο για τους Λονδρέζους! Η Άρσεναλ δε μπήκε με τον Αρτέτα σε ρυθμούς Champions League, αντίθετα, βρέθηκε στη 10η θέση της Premier League και βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται. Οι «Κανονιέρηδες» παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στη Σέφιλντ, ήταν η ενδεκάτη σε 23 στροφές και η κατηφόρα συνεχίζεται. Η Σέφιλντ από την άλλη δε λυγίζει, παραμένει ασυμβίβαστη και αν είχε μεγαλύτερη συγκέντρωση θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το διπλό! Ντέρμπι στο Λονδίνο και χωρίς περιθώρια η Άρσεναλ. Στα θετικά για τον Αρτέτα η επιστροφή του Παπασταθόπουλου. Το 2011 το τελευταίο διπλό της Αρσεναλ στο «σπίτι» της Τσέλσι για το πρωτάθλημα. Εκτοτε μετράει μία ισοπαλία και 6 ήττες! Μάλιστα, στα ματς που έχασε, δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X