Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Με το βλέμμα στην εξάδα!

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Με το βλέμμα στην εξάδα!

Εναρξη: 19:30, 22/01/2020
Γήπεδο: ΟΑΚΑ (75.000)

Για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο  με στόχο την καθιέρωση στην εξάδα της Super League 1.

Παναθηναϊκός στα… καλύτερά του!

Με φόρα από την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός πέρασε από τα Πηγάδια, επικράτησε 1-0 της Ξάνθης και βρέθηκε στην τετράδα της Super League. Πρώτη φορά στο 2019 που πετυχαίνει τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη βρίσκουν ρυθμό. Παράλληλα, ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη έπειτα από τα τέλη του Οκτώβρη και πρώτη στην επαρχία στη Super League έπειτα από έναν χρόνο! Ο πιο σοβαρός και κυνικός Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τους Ανουάρ, Νάγκι να κάνουν ντεμπούτο και να δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν αρκετά. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Ατρόμητο και θέλουν να κάνουν το δυο στα δυο απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Σύμμαχος η παράδοση, μετρά πέντε διαδοχικές εντός έδρας νίκες!

Ψάχνει λύσεις στην επίθεση ο Ατρόμητος

Σε ένα κάκιστο παιχνίδι στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Ματς χωρίς φάσεις, με τον Ατρόμητο να πιέζει, αλλά να μη μπορεί να βρει λύσεις. «Η αμυντική μας λειτουργία έχει βελτιωθεί γιατί τα παιδιά ακολουθούν σταθερά το πλάνο μας, αλλά χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο μπροστά. Είναι το πρώτο παιχνίδι που έχω περισσότερα θετικά από αρνητικά και στο τέλος πιστεύω θα πετύχουμε τον στόχο μας» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος δεν μπορεί να έχει στη σύνθεσή του τον τραυματία Ρισβάνη.  Αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια, μόνο στο ένα από αυτά έχει δεχθεί γκολ.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, η παράδοση

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: 2-0 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: 2-0 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: 1-2 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Superleague με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X