Τότεναμ - Τσέλσι: Λονδρέζικο ντέρμπι χωρίς... περιθώρια για Μουρίνιο!

Τότεναμ – Τσέλσι: Λονδρέζικο ντέρμπι χωρίς… περιθώρια για Μουρίνιο!

Εναρξη: 22:00, 04/02/2021
Γήπεδο:Tottenham Hotspur Stadium (London)

O τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, συγκρούεται με την Τσέλσι, όπου είχε δύο θητείες στο παρελθόν (2004-07, 2013-15) και πήρε μαζί της σχεδόν όλους τους τίτλους!

Δεν πείθει η Τότεναμ

Νέα ήττα κι έντονος προβληματισμός στους Spurs! Η Τότεναμ μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Λίβερπουλ, δεν μπόρεσε να κερδίσει εκτός τη Μπράιτον, μιας κι έφυγε με σκυμμένο κεφάλι (0-1). Κακή εμφάνιση, χωρίς ευκαιρίες κι έμεινε μακριά από την κορυφή! Στο -7 από την τετράδα, αλλά με δυο ματς λιγότερα οι Λονδρέζοι, που όμως δεν πείθουν με την εικόνα τους.

Στις 9 πιο πρόσφατες «στροφές» έχει μόλις 2 νίκες (4 ήττες) και τα όνειρα για τίτλο εξανεμίστηκαν. Αν η Τότεναμ ηττηθεί από την Τσέλσι, τότε για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2012 θα μετράει 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα, ο Μουρίνιο θα έχει υποστεί δυο διαδοχικές εντός έδρας ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος. Κόντρα στις λονδρέζικες ομάδες η Τότεναμ τη φετινή σεζόν μετρά τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη. Πλήγμα η απουσία του Χάρι Κέιν, μέσα ο εξαιρετικός μέσος, Ν΄Ντομπελέ!

Καλύτερη με Τούχελ η Τσέλσι

Βελτιωμένη η Τσέλσι με τον Τούχελ στον πάγκο, επικράτησε εύκολα της Μπέρνλι 2-0 εντός έδρας, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Ο Γερμανός άφησε στον πάγκο της ομάδας, παίκτες αξίας… 307 εκατομμύρια λίρες σε έναν από τους πιο ακριβούς πάγκους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Ο Βέρνερ επέστρεψε στο βασικό σχήμα και στη θέση για την οποία αποκτήθηκε, όμως για 12ο ματς έμεινε χωρίς τέρμα. Πρώτο μεγάλο τεστ για τον Τούχελ, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει την κακή εκτός έδρας φετινή επίδοση (μια νίκη και τέσσερις ήττες σε πέντε εξόδους). Στην περίπτωση που η Τσέλσι κρατήσει ανέπαφη την εστία της, τότε ο Τούχελ θα γίνει ο πρώτος τεχνικός της από τον Ζοσέ Μουρίνιο το 2004 που ξεκινάει τη θητεία του στον πάγκο της με μηδέν παθητικό στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο Καντέ και ο Ζίγιεχ, αμφίβολος ο Χάβερτς.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X