Τσέλσι - Γουότφορντ: Νίκη τετράδας οι Λονδρέζοι!

Τσέλσι – Γουότφορντ: Νίκη τετράδας οι Λονδρέζοι!

Εναρξη: 16.00, 05/05/2019
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Η Τσέλσι έκανε τεράστιο βήμα για σεντόνι στο Ολντ Τράφορντ και κόντρα στη Γουότφορντ θέλει να πλησιάσει περισσότερο τ’αστέρια του Champions League. 

Νίκη για σεντόνι η Τσέλσι
Συνεπής σε ένα από τα κρισιμότερα ραντεβού της Premier League παρουσιάστηκε η Τσέλσι! Οι Μπλε απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο Ολντ Τράφορντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κράτησαν τους Κόκκινους στην 6η θέση, ενώ βρέθηκαν στο +2 από την Αρσεναλ. Οι Μπλε κρατάνε το σεντόνι στα χέρια τους, αφού στις δυο τελευταίες στροφές θα υποδεχθούν τη Γουότφορντ και θα φιλοξενηθούν από τη Λέστερ. Παράλληλα, οι Λονδρέζοι έκαναν στη Φρανκφούρτη το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Europa League, αφού απέσπασαν ισοπαλία 1-1. Ο επαναληπτικός με τους Γερμανούς μπορεί να περιμένει, μιας και πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του Σάρι είναι να κάνει βήμα για σεντόνι. Κόντρα στους Χόρνετς. Η Τσέλσι είναι αήττητη στα έντεκα εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η τελευταία ήττα χάνεται στο φινάλε της σεζόν 1985-85 (1-5). Παράλληλα, οι Μπλε δεν έχουν χάσει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν από το 2002, έχοντας δέκα νίκες και έξι ισοπαλίες. Στα τρία τελευταία με τη Γουότφορντ, ο Αζάρ έχει συμμετοχή σε τέσσερα γκολ (3 τέρματα, μια ασίστ).

Σκοράρει με τους Μπλε η Γουότφορντ

Με το βλέμμα στον τελικό του FA Cup η Γουότφορντ, η οποία στο τελευταίο ματς ηττήθηκε 2-1 από τη Γουλβς χωρίς να πείσει με την εικόνα της. Ηταν το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι που οι Χόρνετς δεν μπόρεσαν να πάρουν τρίποντο, με συνέπεια να πέσουν από την προνομιούχο 7η θέση. Στο -4 από τους Λύκους και πρέπει να κάνει το δυο στα δυο για να ελπίζει στην 7η θέση. Μόλις ένα βαθμό έχει πάρει η Γουότφορντ στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο Stamford Bridge κόντρα στην Τσέλσι, με τη μοναδική ισοπαλία (2-2) να είναι στην Boxing Day του 2015. Βέβαια, από την επιστροφή της στην Premier League το 2015 κι έπειτα η Γουότφορντ απέναντι στην Τσέλσι έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ (13)! Δυο νίκες έχει στα φετινά της ταξίδια στο Λονδίνο με Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ, αλλά ποτέ σε μια σεζόν δεν έχει τρεις επιτυχίες στην πρωτεύουσα.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X