Τσέλσι - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Με ψυχολογία οι Μπλε

Τσέλσι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Με ψυχολογία οι Μπλε

Εναρξη: 22:00, 09/05/2019
Γήπεδο:
Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Τσέλσι και Αϊντραχτ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς (1-1) στη Φρανκφούρτη και ο τελικός του Europa League περνά από το… Λονδίνο! Με την ψυχολογία στα ύψη οι Μπλε.

Αήττητη στο Europa η Τσέλσι
Στο πιο σημαντικό σταυροδρόμι της σεζόν η Τσέλσι παρουσιάζεται συνεπής με την επιτυχία. Οι Μπλε συνέχισαν το αήττητο στο Europa League, δεν έχασαν στη Φρανκφούρτη (1-1), έμειναν για 13ο ματς αήττητοι στη διοργάνωση (12-1-0). Μάλιστα, η εμφάνιση του β’ ημιχρόνου θα μπορούσε να της δώσει πολλά περισσότερα. Ο Πέδρο ήταν εντυπωσιακός βρήκε δίχτυα και σε αυτή τη διοργάνωση έχει συμμετοχή σε επτά τέρματα (4 γκολ, 3 ασίστ). Οι Λονδρέζοι έμειναν αήττητοι σε 16ο συνολικά ματς στο Europa League, νέο ρεκόρ από τη σεζόν 2009-10. Ωστόσο, η ομάδα του Σάρι τα πάει περίφημα κι εντός συνόρων! Οι Μπλε δεν έπεσαν ποτέ στην παγίδα της Γουότφορντ, επικράτησαν 3-0 και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης περιόδου. Το κλίμα έχει αντιστραφεί, ο Ιταλός τεχνικός όχι μόνο δεν απολύθηκε, αλλά μια ευρωπαϊκή κούπα θα μπορούσε να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ!

Όλα για όλα η Άιντραχτ!
Το μυαλό ήταν στον επαναληπτικό με την Τσέλσι στο Λονδίνο ακι ο Χούτερ παρουσίασε στη Μπάι Αρίνα ομάδα με αρκετές αλλαγές. Αποτέλεσμα; Στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν πέρασε στο ματς τους Γιόβιτς, Γκατσίνοβιτς για να περιορίσει τον διασυρμό! Ναι, η Άιντραχτ ήταν πίσω στο σκορ με… 6-1! Το σκορ δεν άνοιξε, αλλά ούτε έκλεισε, η Άιντραχτ έμεινε 4ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον στην 4η θέση συγκατοικεί με την Λεβερκούζεν. Σημάδια κόπωσης, άγχους στους Γερμανούς που καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να σώσουν τη χρονιά με τελικό, αλλά και έξοδο στο Champions League. Αλλωστε, στις έξι φετινές ευρωπαϊκές εξόδους τους μετρούν μόλις ήττα, ενώ έχουν και τέσσερις νίκες! Hταν η πρώτη φορά που βρήκε απέναντί της την Τσέλσι, ωστόσο στις τρεις προηγούμενες διασταυρώσεις με αγγλικές ομάδες είχε αποκλειστεί. Τι λέει όμως η παράδοση; Η Άιντραχτ δεν προκρίθηκε στις τρεις από τις τέσσερις περιπτώσεις που αναδείχθηκε ισόπαλη στο πρώτο ματς στην έδρα της. Η εξαίρεση ήταν κόντρα στην Ιντερ στη φάση των «16».

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X