Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε δύσκολη θέση ο Σόλσκιερ!

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε δύσκολη θέση ο Σόλσκιερ!

Εναρξη: 14.30, 07/11/2020
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Δυο σερί ήττες η Έβερτον!

Η Εβερτον βίωσε το κορυφαίο ξεκίνημά της από το 1894, αλλά η εξαιρετική Σαουθάμπτον την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα της (2-0). Μια εβδομάδα αργότερα ήρθε η δεύτερη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, με 2-1 από τη Νιουκάστλ. Κοινός παρανομαστής; Η απουσία του Ριτσάρλισον, αφού χωρίς τον Βραζιλιάνο τα Ζαχαρωτά δεν είναι το ίδιο δημιουργικά. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες και η πρόσφατη παράδοση δεν είναι απέναντί της.

Η Έβερτον είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος εναντίον των Κόκκινων, με τα δύο παιχνίδια την περασμένη σεζόν να τελειώνουν 1-1. Η τελευταία φορά που έμεινε αήττητη τέσσερις συνεχόμενες φορές ήταν το Μάρτιο του 1990 (2 νίκες, 2 ισοπαλίες). Παράλληλα, η Έβερτον προσπαθεί να αποφύγει την απώλεια σε τρία διαδοχικά ματς της Premier League από τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι δεν έχει χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια από το Νοέμβριο του 2006 με τη Μίλαν.

Η Έβερτον δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία σε κανένα από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Premier League. Οι Toffees έχουν παραχωρήσει τουλάχιστον δύο γκολ σε καθένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος στο Goodison Park και ο Αντσελότι αναζητά λύσεις. Η Εβερτον θα στηριχθεί στον Κάλβερτ Λιούιν, που έχει σημειώσει οκτώ γκολ σε επτά αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτήν τη σεζόν. Βέβαια, έχει σκοράρει σε μία μόνο από τις επτά εμφανίσεις του στην Premier League εναντίον της Γιουνάιτεντ.

Με την πλάτη στον τοίχο ο Σόλσκιερ

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία… τραγική ήττα στην Κωνσταντινούπολη. Η πρωτάρα Μπασακσεχίρ κατάφερε να τη νικήσει 2-1 και να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League και μάλιστα απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο.Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν είχαν καμία σχέση με την εκπληκτική εμφάνιση της προηγούμενης βδομάδας και την πεντάρα στη Λειψία. Τραγική αμυντικά, με τον Νορβηγό να τονίζει

«Προφανώς δεν είναι ένα γκολ που δέχεσαι υπό φυσιολογικές συνθήκες Δεν κάναμε την δουλειά μας και αυτή είναι δική μου ευθύνη. Παίξαμε ένα κόρνερ με πάσα και μετά όλοι ξέχασαν να επιστρέψουν. Είναι νωρίς στη σεζόν, γνώμες υπάρχουν πάντα και για όλα. Πρέπει να παραμείνεις δυνατός. Προσλήφθηκα από τον σύλλογο για να κάνω μια δουλειά και να τη κάνω το καλύτερο που μπορώ με τις δυνατότητές μου και το τεχνικό μου τιμ». Ο Σόλσκισερ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, με τον Ποτσετίνο να είναι κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Αλλωστε, η εικόνα της και στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτική, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο ντέρμπι με την Άρσεναλ που ηττήθηκε 1-0. Αλλωστε, δεν έχει νικήσει φέτος στο Ολντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει περισσότερα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ ενάντια στην Έβερτον από οποιαδήποτε άλλη ομάδα (36). Οι 16 νίκες στο Goodison Park αντιπροσωπεύουν ένα άλλο ρεκόρ για τον σύλλογο. Βέβαια, η τελευταία φορά που απέτυχε να σκοράρει σε τρεις συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος ήταν τον Φεβρουάριο και ήδη μετρά δυο ματς χωρίς γκολ. Ο Ράσφορντ συμμετείχε σε έξι γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας τρία γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X