Αταλάντα - Λίβερπουλ: Για το απόλυτο οι Reds!

Αταλάντα – Λίβερπουλ: Για το απόλυτο οι Reds!

Eναρξη: 03/11/2020
Γήπεδο: ΓΚΕΒΙΣ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ, ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ

Να διατηρήσει το αήττητο η Αταλάντα
Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Αταλάντα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τον Άγιαξ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, ωστόσο ο Ζαπάτα το πήρε το πάνω του κι εδώσε το βαθμό στην Αταλάντα. Ετσι, η ομάδα του Μπέργκαμο έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο, μιας και είχε προηγηθεί η τεσσάρα στη Μίντιλαντ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Xωρίς να εντυπωσιάσει η Αταλάντα πέρασε νικηφόρα από το Κροτόνε (1-2) χάρη στα δύο γκολ του Μουριέλ στο πρώτο ημίχρονο βάζοντας έτσι τέλος στο αρνητικό σερί της στη Serie A, μιας και είχαν προηγηθεί οι ήττες από Νάπολι και Σαμπντόρια. Ξανά ροτέισον από τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι μιας και κρατάει τους βασικούς έτοιμους για το Champions League. Παρέμεινε στο -4 από την κορυφή, όμως ακολουθεί την Κυριακή το εντός έδρας παιχνίδι με την Ιντερ. Εκτός πλάνων οι Καλντάρα, Πιτσίνι και Ντε Ρόουν, όπως και ο Γκοσένς.

Για το 3 στα 3 η Λίβερπουλ

Γλυκόπικρο το «2 στα 2» στον τέταρτο όμιλο του Champions League για την Λίβερπουλ, η οποία λύγισε με τα χίλια ζόρια την πρωτάρα Μίντιλαντ (2-0) και, συν τοις άλλοις, είδε να αποχωρεί τραυματίας από το κέντρο της άμυνάς της και ο Φαμπίνιο. Σε αυτό το ματς πάντως ο Ζότα πέτυχε κάτι μοναδικό. Ιστορικό το συγκεκριμένο γκολ του Πορτογάλου, αφού πρόκειται για το υπ’ αριθμόν 10.000 στα 128 χρόνια ιστορίας των Κόκκινων, με το πρώτο να σημειώνεται τον Σεπτέμβριο του (πάρα πολύ μακρινού) 1892 από τον Τζοκ Σμιθ. Θυμίζουμε, πως στην πρεμιέρα είχε νικήσει τον Άγιαξ στην Ολλανδία. 

Εντός συνόρων βρίσκεται στην κορυφή. Στο «φρούριο» του «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ ήταν κακή, όμως, για τρίτο ματς φέτος έκανε την ανατροπή απέναντι στη Γουέστ Χαμ, χάρη στο γκολ του Ζότα στο 85′ (2-1) και ισοφάρισε το all-time εντός έδρας αήττητο σερί της στα 63 παιχνίδια! Θετικές εντυπώσεις άφησε και ο νεαρός στόπερ Φίλιπς, που αγωνίστηκε στο πλευρό του Γκόμεζ.

«Απολαμβάνω να βλέπω τα ματς της Αταλάντα. Νομίζω ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά από τον τρόπο που αγωνίζεται. Είναι εξαιρετική ομάδα και πολύ οργανωμένη», τόνισε ο Κλοπ που δεν υπολογίζει στους Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο και Τσάμπερλεϊν. Ωστόσο, επιστρέφει ο Μάτιπ στο κέντρο της άμυνας. Η Λίβερπουλ μετράει 11 νίκες στα 17 τελευταία ευρωπαϊκά της μας, ενώ έχει μόνο νίκες στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς στους ομίλους.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X