Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας: Μια ανάσα από τον τίτλο της Premier League!

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας: Μια ανάσα από τον τίτλο της Premier League!

Εναρξη: 22:00, 24/06/2020
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Ετσι θα πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις υποχρεώσεις της, ωστόσο ήταν εκτός ρυθμού, έμεινε στο 0-0 με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ και η στέψη… αναβλήθηκε. Οι Reds δεν είχαν καθόλου ρυθμό και μάλλον ήταν τυχεροί που δεν ηττήθηκαν κιόλας. Αυτή τη στιγμή, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι απέχουν 20 βαθμούς κι απομένουν ακόμα οκτώ αγωνιστικές. Την Τετάρτη η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας κι ενδεχόμενη νίκη θα τη φέρει στο +23. Την Πέμπτη (25/6) η Σίτι έχει δύσκολη έξοδο στην Τσέλσι. Εάν δεν νικήσει, τότε οι Reds κατακτούν το πρωτάθλημα, έχοντας διαφορά 23 βαθμών σε ήττα της Σίτι και 22 σε ισοπαλία. Σε περίπτωση νίκης της Μάντσεστερ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, η Λίβερπουλ θα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη Πέμπτη (2 Ιουλίου) παίζοντας με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα! Ο Σαλάχ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, αντίθετα ο Κλοπ δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Ρόμπερτσον!

Το ρεκόρ της Κρίσταλ Πάλας

Restart ιδανικό για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία επικράτησε 2-0 στο Vitality Stadium της Μπόρνμουθ και βρίσκεται πλέον στο -4 από την πεντάδα. Οι Λονδρέζοι είχαν τον Μιλιβόγεβιτς σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Σέρβο να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό τέρμα και να ανοίγει τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη. Οι Λονδρέζοι με τέσσερις διαδοχικές νίκες δείχνουν πως έχουν ένα εξαιρετικό σύνολο, ικανό να παλέψει για μια θέση στην Ευρώπη. Αλλωστε, ο απολογισμός των 42 πόντων είναι ο καλύτερος της ιστορίας της στην PL έπειτα από τις 30 πρώτες αγωνιστικές.

 

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας, οι αριθμοί του ματς

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Premier League εναντίον της Πάλας, μετά την ήττα 1-2 στο Anfield τον Απρίλιο του 2017.

Οι τρεις τελευταίες νίκες της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στη Λίβερπουλ ήρθαν στο Άνφιλντ τις σεζόν 2014-15, 2015-16 και 2016-17.

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει τους 22 τελευταίους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ στο Άνφιλντ, το καλύτερο εντός έδρας σερί στην ιστορία. Επιπλέον, οι Reds είναι αήττητοι σε 55 αγώνες εντός έδρας (45 νίκες, 10 ισοπαλίες). Η Πάλας ήταν η τελευταία ομάδα που την κέρδισε (2-1 τον Απρίλιο του 2017).

Επειτα από 36 διαδοχικά ματς της Premier League με τουλάχιστον ένα γκολ, η Λίβερπουλ δεν βρήκε κανένα γκολ σε δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Οι Reds άφησαν περισσότερους πόντους σε αυτά τα τρία παιχνίδια (πέντε) από ό, τι στις προηγούμενες 38 αναμετρήσεις.

Η Κρίσταλ Πάλας μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Premier League, το μεγαλύτερο σερί στην Premier League. Δύο φορές στο παρελθόν έχει κερδίσει περισσότερα παιχνίδια στη σειρά: πέντε τον Δεκέμβριο του 1992 και πέντε τον Απρίλιο του 2014.

Ο Σαντιό Μανέ σημείωσε οκτώ γκολ σε 10 εμφανίσεις στην Premier League εναντίον της Πάλας, σημειώνοντας ακριβώς ένα γκολ σε οκτώ διαφορετικά παιχνίδια.

Από τους 116 τερματοφύλακες που έχουν παίξει τουλάχιστον 50 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Άλισον της Λίβερπουλ είναι αυτός με το καλύτερο ποσοστό σε Clean sheets (54% – 32 στα 59).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X