Αφιέρωμα Λίβερπουλ: Οι οιωνοί, ο Κλοπ και ο Σαλάχ!

Αφιέρωμα Λίβερπουλ: Οι οιωνοί, ο Κλοπ και ο Σαλάχ!

Η Πάλας πάγωσε τη Μάντσεστερ και η κορυφή είναι κόκκινη! Η παράδοση είναι κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά υπάρχουν οιωνοί που δείχνουν… τίτλο!

Αυτό κι αν ήταν σοκ… Η Κρίσταλ Πάλας έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν, κερδίζοντας με ανατροπή με 3-2 την Σίτι στο Μάντσεστερ, αφήνοντας τους πρωταθλητές στο -4 από την Λίβερπουλ! Oι Κόκκινοι για τρίτη φορά στην Christmas Day της Premier League θα είναι στην κορυφή, αλλά η παράδοση λέει πως τις προηγούμενες τρεις απέτυχαν να πάρουν τον τίτλο. Τελευταία φορά που δεν τα κατάφεραν ήταν τη σεζόν 2013-14. Ωστόσο, υπάρχουν και καλοί οιωνοί, μιας και την τελευταία τετραετία οι ομάδες που ήταν στην 1η θέση στην Christmas Day πήραν την κούπα. Εξάλλου, ο Γίργκεν Κλοπ πέτυχε κάτι μοναδικό, αφού έχει κερδίσει και τις 32 ομάδες που αντιμετώπισε ως κόουτς της Λίβερπουλ στο Νησί! Μόνο αυτά; Ο Μο Σαλάχ έπειτα από μια εξαντλητική περσινή σεζόν έδειχνε… απομονωμένος και κάθε χαμένη ευκαιρία έφερνε εκνευρισμό. Οχι πλέον…

Τα γκολ φέρνουν ψυχολογία και ο Μο πλέον μετρά έξι τέρματα σε επτά αγώνες, δείχνοντας να βγαίνει και πάλι μπροστά στα δύσκολα. Το χτύπημά του στο αφιλόξενο Μολινό δείχνει ψυχολογία και καθαρή σκέψη. Η χρησιμοποίησή του σε ρόλο κεντρικού επιθετικού τον καθιστά αιχμή του δόρατος στο σχήμα του Κλοπ, όμως χρειαζόταν και σε αυτό χρόνο προσαρμογής. Πέρυσι ξεκινούσε περισσότερο από τα δεξιά. Παρά το όχι και τόσο εκρηκτικό για τα δεδομένα του ξεκίνημα στη σεζόν, είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 11 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ. Από τα 11 αυτά, τα 8 έχουν ανοίξει σκορ.

Ο Σαλάχ βάζει τη Λίβερπουλ σε τροχιά νίκης και το φορμάρισμά του έρχεται σε μια εποχή που η ομάδα του καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμα που έχει αποκτήσει, να δείξει απέναντι σε όλους ότι δεν ζαλίζεται από την κορυφή. Θα τα καταφέρει; Στο Ανφιλντ πάντως τα όνειρα τίτλου γίνονται ολοένα και πιο γλυκά!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X