Τότεναμ - Λίβερπουλ: Ο Μουρίνιο τα βρίσκει δύσκολα κόντρα στον Κλοπ!

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Ο Μουρίνιο τα βρίσκει δύσκολα κόντρα στον Κλοπ!

Εναρξη: 22.00, 28/01/2021
Γήπεδο: Τottenham Hotspur Stadium (London)

Η Τότεναμ ανεβάζει στροφές

H Tότεναμ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Γουίκομ, ωστόσο ένα ξέσπασμα στο τελευταίο πεντάλεπτο της έδωσε τη νίκη με 4-1 εκτός έδρας, αλλά και το εισιτήριο για τους «16». Ετσι, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας θα βρει απέναντί της την Έβερτον, στο Γκούντισον Παρκ. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Μουρίνιο χρειάστηκε να περάσει στο ματς τα βασικά του εργαλεία για να έρθει η νίκη! Ετσι, η Τότεναμ συμπλήρωσε 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δίχως ήττα (6-2-0). Στο πρωτάθλημα, είχε προηγηθεί η εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Σέφιλντ με 3-1. Εκτός πλάνων ο Λο Σέλσο, πλήγμα η απουσία του Ρεγκιλόν.

«Όταν κερδίσεις μια φορά τον τίτλο, τότε γνωρίζεις ότι έχεις την ομάδα για να τον κερδίσεις και δεύτερη φορά. Αν δεν τον έχεις κερδίσεις ποτέ, τότε θα έχεις το ερωτηματικό αν έχεις ό,τι χρειάζεται για να τον κερδίσεις, αν είσαι αρκετά καλός για να το κάνεις και τι πρέπει να βελτιώσεις. Όταν τον έχεις κερδίσεις, γνωρίζεις πως είσαι η καλύτερη ομάδα και η Λίβερπουλ δεν τον κέρδισε απλά, αλλά τον κέρδισε τόσο άνετα» τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Χωρίς περιθώρια η Λίβερπουλ

Σε κρίση η Λίβερπουλ μετά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Γιουνάιτεντ. Τι και αν παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, εντούτοις δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι περισσότερο.

Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για νοκ-άουτ στη μάχη του τίτλου, δεδομένου ότι μόνο επτά βαθμοί χωρίζουν τη Λίβερπουλ από την κορυφή! Ωστόσο, η τρέχουσα κατάστασή των Reds δεν θυμίζει σε τίποτα τις δυο προηγούμενες μεγάλες σεζόν. Μόλις τρεις βαθμοί έχουν παρθεί στα πέντε τελευταία ματς. Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να σκοράρει σε τέσσερις διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2000. Ναι, η μαγική τριπλέτα Σαλάχ – Φιρμίνο – Μανέ δεν έχει τον τρόπο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. «Μην ανησυχείτε για εμάς.

Είδα πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση και όλα αυτά είναι καλά. Δεν ήμασταν στο απόλυτο κορυφαίο μας επίπεδο και για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις την καλύτερη απόδοση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για εμάς, ως ομάδα είμαστε πραγματικά μαζί και θα επιστρέψουμε. Σίγουρα όμως δεν είναι αυτό που θέλαμε, οπότε είναι κάπως απογοητευτικό. Ο αγώνας ήταν καλός, αλλά κάναμε αποφασιστικά λάθη», τόνισε ο Κλοπ, θέλοντας έτσι να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του. Αναμένεται να προλάβουν ο βασικός στόπερ και ο αρχηγός, Χέντερσον.

Λίβερπουλ – Τότεναμ οι αριθμοί του ντέρμπι

Η Τότεναμ έχει χάσει τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στη Λίβερπουλ. Δεν έχει χάσει ποτέ έξι!

Η Λίβερπουλ τρέχει το χειρότερο σερί της εδώ και 4 χρόνια (3 ισοπαλίες, 2 ήττες)!

Η Λίβερπουλ αν χάσει, τότε για πρώτη φορά από το 2015 θα έχει υποστεί 2 διαδοχικές ήττες στην Premier League. Bέβαια, έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στις 8 προηγούμενες εξόδους της (5 ισοπαλίες).

Η Τότεναμ δεν έχει χάσει στα 12 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που προηγήθηκε μετρώντας επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει χάσει εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα σε εν ενεργεία πρωταθλητές, έχοντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει χάσει τις τρεις τελευταίες συναντήσεις του με τη Λίβερπουλ, το χειρότερο σερί που έχει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Special One μετρά τέσσερις ήττες απέναντι στον Κλοπ και μόνο κόντρα στον Γκουαρδιόλα έχει περισσότερες (πέντε)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X