Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς περιθώρια με απίθανη παράδοση!

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς περιθώρια με απίθανη παράδοση!

Εναρξη: 22.15, 09/07/2020
Γήπεδο: Villa Park

Μάχη σωτηρίας η Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα δεν άντεξε στο Ανφιλντ, ηττήθηκε 2-0 από τη Λίβερπουλ με γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο 20λεπτο. Οι «Βίλατζερς» δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι και συμπλήρωσαν δέκα ματς χωρίς νίκη, έχοντας σε αυτό το διάστημα μόλις δυο ισοπαλίες. Στο -4 από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον η παραμονή έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο! Υπάρχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι έχοντας βρει δίχτυα μόλις σε δυο από τα πέντε παιχνίδια. Και αμυντικά όμως δεν τα πάει καλύτερα, αφού ήταν η 20η φορά φέτος που δέχεται τουλάχιστον δυο γκολ στην Premier League, χειρότερος απολογισμός μαζί με Νόριτς και Γουέστ Χαμ. Τρία εντός έδρας ματς και δυο εκτός (με Έβερτον, Γουέστ Χαμ) για τη Βίλα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού!

Ολα για το Champions League η Γιουνάιτεντ!
Η Γιουνάιτεντ διέλυσε 5-2 τη Μπόρνμουθ και συνεχίζει τη μάχη για την έξοδο στο Champions League. Στο -5 από την Τσέλσι, στο -4 από τη Λέστερ και ενδεχόμενη νίκη θα την κρατήσει ολοζώντανη! Κάτι που φάνταζε αδιανόητο τη νέα χρονιά, τώρα είναι το σωστό, μιας και η ομάδα του Σόλσκιερ βγάζει ποιότητα στο γήπεδο! Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο ηγέτης, ο πειθαρχημένος Πογκμπά έχει ουσία και η τριπλέτα Μαρσιάλ – Γκρίνγουντ – Ράσφορντ βρίσκουν δίχτυα, με την ομάδα τους να μένει αήττητη σε 16 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις). Παράλληλα, πέντε γκολ είχε να σημειώσει στο Oλντ Τράφορντ για την PL από το 2011 με τη Γουίγκαν! Η τριπλέτα Γκρίνγουντ – Μαρσιάλ – Ράσφορντ είναι σε απίστευτη κατάσταση, αφού έχουν καταφέρει να πετύχουν στο σύνολό τους, 55 τέρματα, ξεπερνώντας την επίδοση των Μανέ – Σαλάχ – Φιρμίνο!

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι αριθμοί!

Η Άστον Βίλα κέρδισε μόνο ένα από τα τελευταία 42 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (11 ισοπαλίες, 30 ήττες) και η νίκη αυτή ήρθε στο Old Trafford τον Δεκέμβριο του 2009 (1-0).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αήττητη σε 20 εξόδους της στο Βίλα Παρκ στην Premier League. Είναι το μεγαλύτερο αήττητο σερί που τρέχει εκτός έδρας για τη διοργάνωση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που κέρδισε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με διαφορά τριών γκολ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αήττητη σε εννέα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ (6 νίκες, 3 ισοπαλίες), το μεγαλύτερο φετινό σερί στην PL. Μόνο η Λίβερπουλ (27) και οι Γούλβς (11) έχουν σημειώσει μεγαλύτερο σερί σε αυτό το πρωτάθλημα.

Ο Μπρούνο έχει συμμετοχή σε 11 γκολ σε εννέα εμφανίσεις του στην PL. Στην ιστορία της διοργάνωσης, μόνο πέντε παίκτες έχουν συμμετοχή σε τουλάχιστον 12 γκολ στις 10 πρώτες εμφανίσεις τους – Μικ Κουίν (13), Αλαν Σίρερ, Κέβιν Φίλιπς, Σέρχιο Αγουέρ και Παπίς Σισέ (12).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X