Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντέρμπι με το βλέμμα στην τετράδα

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντέρμπι με το βλέμμα στην τετράδα

Εναρξη: 22:00, 17/02/2020
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι υποδέχεται την Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ με το βλέμμα να είναι στραμμένο στην τετράδα. Με σύμμαχο την παράδοση οι Λονδρέζοι. 

Σε… κίνδυνο η τετράδα για την Τσέλσι
Ο Λάμπαρντ έβλεπε το… μόνιμο πρόβλημα της Τσέλσι να κάνει την εμφάνισή του και στο King Power Stadium. Οι καλές… προϋποθέσεις για γκολ που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο, είτε δεν υπήρξε η σωστή τελική πάσα, είτε δεν υπήρξε το σωστό τελείωμα, είτε η άμυνα της Λέστερ και δη ο Τζόνι Έβανς ήταν τρομερά αποτελεσματικοί για ν’ απομακρύνουν τους κινδύνους. O Ρούντιγκερ πέτυχε δυο γκολ, αλλά η Λέστερ πήρε την ισοπαλία (2-2). Ο Μπλε βρίσκονται μόλις στο +1 από την Τότεναμ, μετρούν μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία και βλέπουν τους ανταγωνιστές να πλησιάζουν επικίνδυνα. Συνολικά, η Τσέλσι έχει μόλις 3 τρίποντα στα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ έχει συγκεντρώσει λιγότερους πόντους στο γήπεδό της από όσους έχει μακριά από αυτό (18 έναντι 23). Εξαιρετικά αμφίβολος ο βασικός φορ Άμπραχαμ, εκτός ο εξτρέμ Πούλισιτς. Μόλις μία ήττα έχει υποστεί εντός έδρας η Τσέλσι από τη Γιουνάιτεντ στην Premier League στα 17 τελευταία (10-6-1).

Μονόδρομος η νίκη για τη Γιουνάιτεντ
Η Γιουνάιτεντ έδειξε το γνωστό, πλέον, πρόσωπο της, φάνηκε άνευρη, ανίκανη να παράξει συστηματικά φάσεις και κόντρα στην Γουλβς των αντεπιθέσεων και της επιμονής, δεν μπόρεσε καν να «κλέψει» ένα ματς που ήταν κομμένο και ραμμένο, όπως αποδείχθηκε για την ισοπαλία (0-0). Η παρουσία του Φερνάντες δεν γεφύρωσε το κενό μεταξύ ανασταλτικής και επιθετικής γραμμής στους Κόκκινους Διαβόλους. Με εξαίρεση κάποια δικά του σουτ στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων σε καμία περίπτωση, αποδεικνύοντας για ακόμα ένα παιχνίδι πόσο κομβική είναι η απουσία του Μάρκους Ράσφορντ. Η Μάντσεστερ παραμένει άσφαιρη για 284 σερί λεπτά, έχοντας μόλις 4 πόντους στο 2020 (1-1-3): μόνο η Κρίσταλ Πάλας έχει λιγότερους σε αυτό το διάστημα στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, οι 35 πόντοι σε 25 αγώνες είναι η χειρότερη συγκομιδή της από το 1989-90! Τα σενάρια για τον Ποτσετίνο φούντωσαν ξανά. Στη διάθεση του Σόλσκιερ ο Ιγκάλο, ο οποίος είναι στην αποστολή, αν και δεν έχει προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X