Premier League 2021-22: Σέντρα με μεγάλα φαβορί στην Αγγλία!

Premier League 2021-22: Σέντρα με μεγάλα φαβορί στην Αγγλία!

Η Premier League στη σέντρα και το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη είναι έτοιμο να σκορπίσει συγκινήσεις.

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!
Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης, θέλει να παραμείνει, αν και ο μεγάλος της στόχος είναι η κατάκτηση του Champions League. Aντίθετα, η Τσέλσι του Τούχελ έκανε τα πάντα στην Ευρώπη και πλέον στρέφει το βλέμμα στο πρωτάθλημα. Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα δίχως περιορισμούς μέχρι τουλάχιστον την 1η Οκτώβρη αλλάζει την εικόνα και ο 12ος παίκτης των ομάδων είναι ξανά εκεί.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελούν τα φαβορί για την 4άδα, ενώ η Άρσεναλ μπαίνει σε μία χρονιά που είναι γερό τεστ για τη συνέχειά της έχοντας μείνει εκτός Ευρώπης. Λέστερ, Εβερτον και Τότεναμ θα κάνουν τα πάντα να βάλουν δύσκολα στους «μεγάλους» και να κάνουν τη δική τους έκπληξη.

Είναι η 3η χρονιά με VAR στο Νησί και φέτος δεν θα είναι τόσο αυστηρό, με τους ειδικούς να μιλούν για 20 περισσότερα γκολ στη σεζόν. Από τις 17 ομάδες που συμμετείχαν και πέρυσι στην Premier League, με τις τρεις που ανέβηκαν, μόνο τέσσερις άλλαξαν προπονητές. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, άφησε τη Γουλβς για την Τότεναμ, ο Ράφα Μπενίτεθ καλείται να πείσει τον κόσμο της Έβερτον, ενώ μεγάλο στοίχημα για τις Γουλβς και Κρίσταλ Πάλας αποτελούν οι Μπρούνο Λάγκε και Πατρίκ Βιεϊρά. Η Νόριτς επέμεινε ελληνικά, με τους Γιαννούλη, Τζόλη έτοιμους να κάνουν τη διαφορά.

Τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο της Premier League!

Η Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον ισχυρότερο ανταγωνιστή της Σίτι για τον τίτλο, κάτι που το έδειξε με την πολύ καλή τακτική της στον τελικό του Champions League. Ομάδα με πλούσιο ταλέντο αλλά ήταν στην 8η θέση στο σκοράρισμα την περασμένη περίοδο και ο Λουκάκου έρχεται να λύσει το πρόβλημα αυτό. Ο Βέλγος δεν είναι ο νεαρός που θυμούνται όλοι στο πρώτο πέρασμά του στο Στάμοφρντ Μπριτζ με την απόκτησή του βέβαια να δημιουργεί ερωτηματικά για το status του Βέρνερ στην ομάδα. Οι Μπλε κατέκτησαν και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και είναι έτοιμοι για την επιστροφή στην κορυφή.

Η Λίβερπουλ είναι από τα μεγάλα αγωνιστικά στοιχήματα της νέας σεζόν υπό την έννοια το πως θα εμφανιστεί δύο χρόνια μετά τον τελευταίο χρονικά τίτλο της. Μετά από μία κάκιστη χρονιά με μεγάλους και σοβαρούς τραυματισμούς μπόρεσε να βγάλει μία πιο καλή εικόνα τον Μάιο για να τερματίσει στην τρίτη θέση. Η επιστροφή του Φαν Ντάικ και ο Κονατέ των 36 εκατομμυρίων που κόστισε η μεταγραφή του θα δώσουν άλλη ώθηση όμως θα χρειαστεί ο Τζόουνς να καλύψει το κενό του Βαϊνάλντουμ. Υπάρχει επίσης το ανοιχτό μέτωπο με τη διαμάχη με το συμβόλαιο του αρχηγού Τζόρνταν Χέντερσον. Ο Κλοπ πάντως άφησε… ορθάνοιχτο παράθυρο για μεταγραφές.

Η πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Μία ομάδα που θέλει να ξαναπάρει τον τίτλο και είναι το φαβορί έχοντας όμως και αυτή ερωτήματα για τη νέα σεζόν. Πως θα χωρέσει στα πλάνα του Γκουαρδιόλα ο Γκρίλις; Η δεξιότητα του Άγγλου να τρέχει εξαιρετικά με τη μπάλα στα πόδια, να δημιουργεί και να παίρνει φάουλ θα επιδράσει θετικά. Εάν κλείσει και τον Κέιν η Σίτι θα έχει μία τρομερή επιθετική γραμμή με Στέρλινγκ, Φόντεν και Μαχρέζ να πρέπει να δώσουν τη… μάχη τους για να είναι βασικοί και τον Μπερνάντο Σίλβα προς την έξοδο. Αρκεί να θυμηθεί κανείς πως πέρυσι ο Ντε Μπρόινε ξεκίνησε μόνο σε 23 ματς στην Premier και επανέρχεται δυναμικά. Η Σίτι πέρυσι πήρε τίτλο με διαφορά 12 βαθμών αλλά φέτος είναι πιθανό να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ξανά μία ψήφο εμπιστοσύνης στον Σόλσκιερ με την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2024 και δίνοντας το απαιτούμενο κεφάλαιο για κινήσεις όπως με Σάντσο και Βαράν. Με τον Ράσφορντ να μένει εκτός για δύο μήνες με πρόβλημα στον ώμο ο Σάντσο έχει τη δυνατότητα να δείξει το ταλέντο του ενώ οι Βαράν και Μαγκουάιρ θα συνθέσουν το δίδυμο στην άμυνα. Εφόσον ο Μπρούνο Φερνάντες, μετά από ένα κακό Euro που έδειχνε κουρασμένος, επανέλθει στα κλασικά του αγωνιστικά στάνταρντ η Γιουνάιτεντ θα έχει αρκετούς λόγους να χαμογελά. Προφανώς και παραμένει το κλασικό ερωτηματικό για το μέλλον του Πογκμπά με το συμβόλαιό του να εκπνέει τον επόμενο Ιούνιο.

Οι δέκα καλύτερες μεταγραφές της Premier League

Παίκτης Θέση Από Σε
Τζακ Γκρίλις Μεσοεπιθετικός Αστον Βίλα Μαν. Σίτι
Ρομέλου Λουκάκου Επιθετικός Ίντερ Τσέλσι
Τζέιντον Σάντσο Μεσοεπιθετικός Ντόρτμουντ Μαν. Γιουνάιτεντ
Μπεν Γουάιτ Αμυντικός Μπράιτον Άρσεναλ
Ραφαέλ Βαράν Αμυντικός Ρεάλ Μαδρίτης Μαν. Γιουνάιτεντ
Ιμπραχίμα Κονατέ Αμυντικός Λειψία Λίβερπουλ
Εμιλιάνο Εμιλιάνο Μεσοεπιθετικός Νόριτς Άστον Βίλα
Κρίστιαν Ρομέρο Αμυντικός Αταλάντα Τότεναμ
Μπουμπακαρί Σουμαρέ Μέσος Λιλ Λέστερ
Λίον Μπέιλι Επιθετικός Λεβερκούζεν Άστον Βίλα

Σχολιάστε

X