Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον: Στα «κόκκινα» ο Φλεβάρης!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον: Στα «κόκκινα» ο Φλεβάρης!

Εναρξη: 22:15, 02/02/2021
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ

Η Γιουνάιτεντ αναζητά νίκη ηρεμίας κόντρα στη Σαουθάμπτον και σύμμαχός της είναι η εξαιρετική παράδοση, αλλά και τα αποτελέσματα του Φεβρουαρίου!

Η Γιουνάιτεντ υπέστη ήττα σοκ από την ουραγό Σέφιλντ, δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στο ντέρμπι με την Άρσεναλ (0-0) και από την κορυφή βρέθηκε στο -3 από τη Σίτι. Η Μάντσεστερ είδε σε αυτά τα δυο ματς τον Μπρούνο Φερνάντες να μην είναι σε θέση να βοηθήσει δημιουργικά, να επηρεάζεται από τα σκληρά μαρκαρίσματα και να βγάζει εκνευρισμό. Ο Ράσφορντ δεν βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση, ο Καβάνι δεν έκανε αυτό που ξέρει καλά, ενώ Μαρσιάλ και Γκρίνγουντ δε θυμίζουν σε τίποτα τον περσινό εντυπωσιακό τους εαυτό. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να έσπασε ρεκόρ με 18 διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις χωρίς ήττα, αλλά δεν ξέρει πως οι νίκες φέρνουν το πρωτάθλημα. Mονόδρομος η νίκη κόντρα στην Σαουθάμπτον και σύμμαχός της είναι η παράδοση, μιας και είναι αήττητη στα εννέα τελευταία ματς με τους «Αγίους», έχοντας τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Βέβαια, την τελευταία φορά που τους κέρδισε δυο φορές σε μια σεζόν ήταν το 2013. Ωστόσο, με τη συγκεκριμένη αντίπαλο εντός έδρας έχει τα… θέματά της.

Μετά τις 13 νίκες στα 14 πρώτα τους ραντεβού στο Ολντ Τράφορντ, η Μάντσεστερ έχει κερδίσει μόλις δυο από τα επτά (δυο ήττες, τρεις ισοπαλίες). Ο Καβάνι ήταν ο απόλυτος σταρ στο ματς του πρώτου γύρου, όπου η Μάντσεστερ έκανε την ανατροπή στο Σεντ Μέρις. Τότε ο Ουρουγουανός είχε δυο γκολ και ασίστ στο 3-2. Ο τελευταίος παίκτης των Red Devils που σημείωσε 2+ γκολ σε διαδοχικές εμφανίσεις στην PL εναντίον ενός αντιπάλου ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Γουέστ Χαμ τον Οκτώβριο του 2008. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της Γιουνάιτεντ, αφού σε 100 που έχει δώσει στην Premier League, έχει το καλύτερο ποσοστό στο Νησί!

H Σαουθάμπτον πήρε την πρόκριση στο κύπελλο εις βάρος της Άρσεναλ, ωστόσο για το πρωτάθλημα ακολούθησαν δυο σερί εντός έδρας ήττες. Κι αν κόντρα στου Gunners δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι (1-3), κόντρα στην Άστον Βίλα είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά όχι και τον τρόπο να βρει δίχτυα. Βέβαια, όταν το έκανε αυτό, ακυρώθηκε από το VAR προκαλώντας τον εκνευρισμό των «Αγιων». Ετσι, έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη! Τελευταία φορά που οι «Αγιοι» έχασαν τέσσερις συνεχόμενες φορές στην PL ήταν τον Απρίλιο του 2018. Παράλληλα, σε δυο σερί εκτός έδρας ματς εκτός δεν βρήκαν δίχτυα. Γυρίζουμε στο 2018 για να βρούμε τρια διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς γκολ. Στο… 90 των μεταγραφών η Σαουθάμπτον απέκτησε από την Λίβερπουλ τον Μιναμίνο.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!+21

Σχολιάστε

X