Τότεναμ - Λέστερ: Ματς δίχως αύριο για Ευρώπη και Champions League!

Τότεναμ – Λέστερ: Ματς δίχως αύριο για Ευρώπη και Champions League!

Εναρξη: 22:00,19/07/20
Γήπεδο:Tottenham Hotspur Stadium (London)

Ολα για την Ευρώπη η Τότεναμ!

Ήταν 16 Φεβρουαρίου όταν οι παίκτες της Τότεναμ έφευγαν για τελευταία φορά με διπλό από την έδρα αντιπάλου. Κόντρα στην Άστον Βίλα, τότε, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε πανηγυρίσει το μοναδικό διπλό της στο 2020, με την επίσης μοναδική τριάρα σε αυτό το διάστημα. Εξαιρετική ήταν και στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, όπου επικράτησε 3-1 της Νιουκάστλ. Ήταν γ τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ο Σον άνοιξε το σκορ, ωστόσο, όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν το πήρε πάνω του ο Κέιν, ο οποίος έφτασε τα 200 γκολ με τους Σπερς. «Θα είναι πραγματικά ντροπή, αν μια ομάδα όπως η δική μας, ειδικά με τα πέντε-έξι τελευταία χρόνια που είχαμε, να μην παίξουμε στην Ευρώπη. Θα ήταν μεγάλη απογοήτευση για όλους μας», τόνισε ο αρχηγός των Λονδρέζων. Στο -1 από την 6η θέση και τη Γουλβς και η νίκη απέναντι στη Λέστερ είναι μονόδρομος. Αλλωστε, την τελευταία αγωνιστική η Τότεναμ αντιμετωπίζει στο ντέρμπι του Λονδίνου την Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ.

Λέστερ για Champions League

Σε έξι αγωνιστικές μετά την καραντίνα, η Λέστερ μετρούσε μόλις μία νίκη. Απ’ όλη την Premier League μόνο η ουραγός Νόριτς τα είχε πάει χειρότερα. Οι Αλεπούδες έχασαν το σημαντικό προβάδισμα που είχαν για το Champions League και βρέθηκαν να συγκατοικούν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, στο εντός έδρας ματς με την εξαιρετική Σέφιλντ, είχαν ανάγκη τη νίκη και τα κατάφεραν, επικράτησαν 2-0 και παίζουν όλη τη χρονιά σε δυο ντέρμπι. Μεγάλο ραντεβού με την Τότεναμ στο Λονδίνο, μεγαλύτερο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο King Power.

Τότεναμ – Λέστερ, οι αριθμοί του ντέρμπι

Η Τότεναμ έχει χάσει μόνο έναν από τους οκτώ τελευταίους εντός έδρας αγώνες με αντίπαλο τη Λέστερ, 0-1 τον Ιανουάριο του 2016.

Η Λέστερ επικράτησε 2-1 της Τότεναμ στο Κing Power και αν κερδίσει στο Λονδίνο τότε θα είναι η πρώτη φορά τα 21 τελευταία χρόνια που καταφέρνει κάτι ανάλογο με τους Σπερς.

Στα έξι τελευταία παιχνίδι της Premier ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λέστερ έχουν σημειωθεί 28 γκολ, κατά μέσο όρο 4.7 ανα παιχνίδι.

Η Τότεναμ θα μπορούσε να κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στο νέο της στάδιο. Η τελευταία φορά ήταν το 2018 στην Premier League, αλλά στο Wembley.

Η Λέστερ δεν έχει κερδίσει σε επτά εκτός έδρας αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ. Το μεγαλύτερι εκτός έδρας σερί χωρίς νίκη στη διοργάνωση μετά τα 15 εκτός έδρας παιχνίδι μεταξύ Μαΐου 2016 και Φεβρουαρίου 2017.

Ο 200αρης Κέιν, σημείωσε 14 γκολ σε 13 παιχνίδια εναντίον της Λέστερ σε όλες τις διοργανώσεις, περισσότερα από όσα έχει πετύχει ποτέ εναντίον ενός άλλου αντιπάλου στην καριέρα του.

Ο επιθετικός της Λέστερ Τζέιμι Βάρντι είχε συμμετοχή σε οκτώ γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ (πέντε γκολ, τρεις ασίστ).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X