Τότεναμ – Νιούκαστλ: Ζει και κερδίζει χωρίς τον Κέιν!

Τότεναμ – Νιούκαστλ: Ζει και κερδίζει χωρίς τον Κέιν!

Εναρξη: 14:30, 02/02/2019
Γήπεδο: Wembley Stadium (90.000), Λονδίνο

Τότεναμ και Νιούκαστλ ανοίγουν την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30), προερχόμενες από νικηφόρα αποτελέσματα μεσοβδόμαδα σε εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σαφώς, πιο εντυπωσιακή ήταν αυτή των παικτών του Ράφα Μπενίτεθ, οι οποίοι επικράτησαν 2-1 με ανατροπή της Μάντσεστερ Σίτι σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα. Νίκη με ανατροπή πέτυχε και η Τότεναμ, στο ίδιο γήπεδο με 2-1 κόντρα στη Γουότφορντ.

Και στο βάθος Ντόρτμουντ για την Τότεναμ
Διανύσαμε ήδη τον πρώτο μήνα του 2019, με τον Φεβρουάριο να βρίσκει την Τότεναμ προβληματισμένη για την υπόθεση του γκολ (ελέω απουσιών του «μπομπέρ» Χάρι Κέιν και του σημαντικού, Ντέλε Αλι), έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της την πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Λονδίνο την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Τρίτο σερί παιχνίδι που μένει πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, δεύτερο διαδοχικό όμως που κερδίζει με ανατροπή η Τότεναμ. Μετά τη Φούλαμ (2-1), σειρά πήρε η Γουότφορντ μεσοβδόμαδα (2-1). Δίχως τους Κέιν και Ντέλε Αλι, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο προσπαθεί να δώσει ισορροπία στο παιχνίδι της ομάδας του. Νιούκαστλ και Λέστερ πάλι εντός έδρας είναι τα επόμενα εμπόδια των «Σπερς» προτού υποδεχθεί τη γερμανική ομάδα. Εκτός αποστολής οι Κέιν (φορ), Ντέλε Αλι (εξτρέμ) και Ντέιβις (μπακ).

Νίκη ψυχολογίας η Νιούκαστλ
Στην προσπάθεια παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ για τη Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ, η νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (2-1) μεσοβδόμαδα για την 24η αγωνιστική και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, δίνει «φτερά» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την υλοποίηση του στόχου.

Το 2019 ξεκίνησε με δύσκολα παιχνίδια και να προηγήθηκαν οι ήττες από Μάντσεστερ Γιουναίτεντ (0-2) και Τσέλσι (1-2), ακολούθησαν τα τρίποντα κόντρα σε Κάρντιφ (3-0) και Μάντσεστερ Σίτι (2-1) δίνοντας και βαθμολογική ανάσα στις «καρακάξες». Πλέον, η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη αυξήθηκε στους 5 βαθμούς. Ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι για τη Νιούκαστλ την άλλη εβδομάδα, φιλοξενείται από τη Γουλβς. Στο Λονδίνο ταξίδεψε χωρίς τον επιθετικό Χοσέλου.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Τότεναμ – Νιούκαστλ: 1-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Τότεναμ – Νιούκαστλ: 1-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2015-16)
Τότεναμ – Νιούκαστλ: 1-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2014-15)
Τότεναμ – Νιούκαστλ: 0-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2013-14)
Τότεναμ – Νιούκαστλ: 2-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2012-13)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X