Ίντερ - Ρεάλ Μαδρίτης: «Τελικός» για τους Νερατζούρι

Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης: «Τελικός» για τους Νερατζούρι

Εναρξη: 22.00, 25/11/2020
Γήπεδο: Σαν Σίρο, Μιλάνο

Με την πλάτη στον τοιχο η Ίντερ

Απίθανη ανατροπή της Ίντερ και εντός έδρας νίκη 4-2 επί της Τορίνο! Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, ο Λουκάκου το πήρε πάνω του, σκόραρε δυο φορές, μοίρασε ασίστ και βοήθησε στην ολική ανατροπή. «Ειλικρινά, δεν είμαστε ακόμα μεγάλη ομάδα. Δεν είναι ωραίο να υποφέρεις όπως κάναμε εμείς για 60 λεπτά, παίξαμε άσχημα. Παίξαμε χωρίς θυμό, χωρίς επιθυμία για τη νίκη. Ξυπνήσαμε αργότερα και το περισσότερο που μπορούσαμε να πάρουμε ήταν οι τρεις πόντοι» ήταν το σχόλιο του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος είναι ο ηγέτης των Νερατζούρι και στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως από την αρχή της περασμένης σεζόν (εξαιρουμένων των προκριματικών), μόνο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (22) έχει άμεση συμμετοχή σε περισσότερα γκολ στο UEFA Champions League και στο Europa League από τον Ρομέλου Λουκάκου(15 – 11 γκολ και τέσσερις ασίστ). Η Ιντερ έχει μπει με το αριστερό στη διοργάνωση, αφού έπειτα από τρεις στροφές μετρά μόλις δυο ισοπαλίες. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε 3-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα ματς, όπου γύρισε από το 2-0, αλλά δεν κατάφερε κρατήσει μέχρι τέλους. Ο Λουκάκου έλειψε από το πρώτο ματς και η επιστροφή του έλυσε τα χέρια του Αντόνιο Κόντε.

Ψάχνει τη νίκη… πρόκρισης η Ρεάλ Μαδρίτης!

Μόλις έναν βαθμό από τους τελευταίους έξι έχει μαζέψει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, αλλά δεν «κλείδωσε» το προβάδισμα και η Βιγιαρεάλ έφτασε δικαίως στην ισοφάριση (1-1). Δεν έπεισε με την εικόνα της και βρέθηκε στο -6 από την κορυφή. Στο Champions League έπειτα την ήττα σοκ της πρεμιέρας από τη Σαχτάρ, πήρε βαθμό στη Γερμανία από τη Γκλάντμπαχ και νίκησε στον… πρώτο τελικό την Ίντερ με 3-2 στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε, όμως οι δύο αλλαγές του Ζινεντίν Ζιντάν, Βινίσιους και Ροντρίγκο φρόντισαν για το 3-2, το τρίποντο που ξεκόλλησε τη Βασίλισσα από την ουρά του 2ου ομίλου. Eκτός αποστολής έμειναν οι Σέρχιο Ράμος και Μπενζεμά, αφού δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Ο Ζιντάν δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Οντριοθόλα, Βελβέρδε, Γιόβιτς και Μιλιτάο, ενώ ο Κασεμίρο επέστρεψε στις προπονήσεις. Η Βασίλισσα ελπίζει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο Champions League από τον Δεκέμβριο του 2019 (3-1 τη Μπριζ), έχοντας αποτύχει να κερδίσει τα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς της στη διοργάνωση. Τελευταία φορά που είχε ανάλογο σερί ήταν τον Νοέμβριο του 2016 (τέσσερα σερί).

Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης, οι αριθμοί του ματς

Η Ίντερ έχασε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League (μια νίκη), συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης συνάντησής τους στις αρχές του μήνα.

Αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο με την Ίντερ από τον Νοέμβριο του 1998, όταν έχασε 3-1 για το UEFA Champions League.

Η Ίντερ δεν είχε χάσει ποτέ στο παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ιταλία μετρώντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει επτά από τους οκτώ αγώνες εναντίον ιταλικών ομάδων με τον Ζινεντίν Ζιντάν στη διοργάνωση. Η μοναδική ήττα ήρθε τη σεζόν 2017-18 από τη Γιουβέντους (1-3)

Αν η Ίντερ δεν καταφέρει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχει κερδίσει κανένα από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πέντε από τα έξι γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες για την Ιντερ στο UEFA Champions League έχουν σημειωθεί εκτός έδρας. Στο Giuseppe Meazza, ο Αργεντινός σημείωσε μόνο μία φορά γκολ σε έξι εμφανίσεις στη διοργάνωση.

Ο Εντεν Αζάρ εξακολουθεί να ψάχνει για το πρώτο του γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης στο UEFA Champions League. Αυτή θα είναι η ένατη εμφάνιση του για τον σύλλογο στη διοργάνωση, ενώ επιχείρησε 13 σουτ χωρίς να βρει δίχτυα μέχρι στιγμής.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X