Μπολόνια - Γιουβέντους: Προβληματίζει στο restart η «Μεγάλη Κυρία»

Μπολόνια – Γιουβέντους: Προβληματίζει στο restart η «Μεγάλη Κυρία»

Έναρξη: 22.45, 22/06/2020
Γήπεδο: Renato Dall’Ara

H Γιουβέντους είναι στην πρώτη θέση με έναν βαθμό διαφορά από την 2η Λάτσιο (63 έναντι 62) και την 3η Ίντερ να είναι στους 57 πόντους. Μία… κούρσα για τρεις που δεν είθισται στην Serie A και την οποία βλέπαμε στην δεκαετία του 1970. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από το 2002 κι έπειτα…

Η τελευταία φορά, λοιπόν, που αυτές οι τρεις ομάδες ήταν στην κορυφή σε αυτό το σημείο της σεζόν ήταν το 1997-98. Τότε, όμως, οι διαφορές δεν ήταν τόσο μικρές, κάτι που δείχνει ότι τα πάντα φέτος θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η Γιουβέντους βρισκόταν στην κορυφή με 51 βαθμούς, η Ίντερ στη 2η θέση με 47 και η Λάτσιο στην 3η με 45.

«Παγωμένοι» Κριστιάνο και Σάρι!

Η Γιουβέντους είναι ανέτοιμη και το γεγονός αυτό απεικονίστηκε με ξεκάθαρο τρόπο στο Κύπελλο Ιταλίας. Πέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Μίλαν κι έχασε στον τελικό από τη Νάπολι. Ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε οδηγήσει την Σανσοβίνο σε υψηλό επίπεδο στη Serie D, αλλά είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Έχοντας χάσει το Σούπερ Καπ με τη Λάτσιο, αλλά και το Coppa Italia έχει μία ακόμα ευκαιρία ως τεχνικός της Γιουβέντους για ένα τρόπαιο. Η Γιούβε μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις ομάδες με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής, όμως το 59% κρίνεται πολύ λίγο για τη φιλοσοφία του Σάρι.

Η τελευταία του ομάδα που είχε τόσο χαμηλό ποσοστό ήταν η Έμπολι τη σεζόν 2014-15… Χρειάζεται πολύ χρόνος ακόμα για να δούμε το «Sarrismo». «Αν πρέπει να ανησυχούμε από τώρα για τη βαθμολογία, τότε χρειαζόμαστε ψυχολόγο», έλεγε ο Ιταλός τεχνικός. Λίγες ώρες μετά την απώλεια του κυπέλλου, η κριτική έγινε εντονότερη. Μάλιστα, ένα επεισόδιο με τον Πιάνιτς, ήταν η αιτία για να μείνει ο Βόσνιος εκτός αποστολής. Οι σχέσεις του Σάρι δεν είναι οι καλύτερες με τον Κριστιάνο, με τον Πορτογάλο να μη θέλει να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Μάχη για Ευρώπη η Μπολόνια!

Η Μπολόνια ετοιμάζει τη δική της αντεπίθεση για να παραμείνει ζωντανή στην έξοδο στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται στο -4 από την 7η Βερόνα. Δύσκολο το πρόγραμμά, αφού εκτός από τα τρία διαδοχικά ματς με Νάπολι, Μίλαν, Αταλάντα σε διάστημα έξι ημερών, υπάρχουν κι άλλες παγίδες. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της πριν τη διακοπή παρέμεινε χωρίς νίκη χάνοντας από Τζένοα (0-3) και Λάτσιο (2-0) και μένοντας στο 1-1 με την Ουντινέζε. Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2023 και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό!

Μπολόνια – Γιουβέντους, οι αριθμοί του ματς

H Γιουβέντους έχασε μόλις ένα από τα 34 τελευταία ματς κόντρα στη Μπολόνια (24 νίκες, 9 ισοπαλίες): 0-2 τον Φεβρουάριο του 2011, με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι στον πάγκο των Ροοσομπλού.

Η Γιουβέντους κέρδισε 12 από τα 13 τελευταία ματς στη Serie A κόντρα στη Μπολόνια, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της σε 8 περιπτώσεις.

Η Μπολόνια βρήκε δίχτυα και στα 21 τελευταία της ματς στη Serie A. Ποτέ οι Ροσομπλού δεν έχουν πετύχει γκολ σε 22 διαδοχικά ματς.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα σκοράρει κατά μέσο όρο ένα γκολ κάθε 107 λεπτά εναντίον της Μπολόνια στο πρωτάθλημα.

Ο Γκονζάλο Ιγουαΐν δεν έχει σκοράρει σε επτά αγώνες της Serie A. Το μεγαλύτερο σερί χωρίς γκολ ήταν οκτώ ματς, από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 με τη φανέλα της Νάπολι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στην Serie A με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X