Κιέβο – Μίλαν: Συνεχίζουν το σερί οι «ροσονέρι»

Κιέβο – Μίλαν: Συνεχίζουν το σερί οι «ροσονέρι»

Εναρξη: 21:30, 09/03/2019
Γήπεδο: Stadio Marc’Antonio Bentegodi (39.211), Βερόνα

Στην έδρα της ουραγό Κιέβο θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η Μίλαν, η οποία πηγαίνει στη Βερόνα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α’ Ιταλίας. Εκεί, όπου κρατάει σπουδαία παράδοση με έξι νίκες στις 9 τελευταίες επισκέψεις της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Οι «ροσονέρι» προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα να εδραιωθούν στην πρώτη 4άδα, την ώρα που η Κιέβο χάνει το τρένο της παραμονής, ενώ στα τέσσερα τελευταία σύλλεξε μόλις έναν πόντο χωρίς να βρει δίχτυα.

Η αλλαγή της Μίλαν και ο Πιόντεκ!
Από τη στιγμή που αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ στα μέσα του Φεβρουαρίου, η Μίλαν σαν να… ξύπνησε! Σαν κάποιος να γύρισε το διακόπτη! Καλές εμφανίσεις, αρκετές νίκες και σαφώς η προσθήκη του φορ Πιόντεκ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που έδωσαν άλλο χρώμα στην επιθετική της γραμμή. Μόλις μία ήττα από τότε στο πρωτάθλημα, ενώ τρέχει και σερί τεσσάρων νικών αυτή τη στιγμή. Ολα αυτά την έχουν εδραιώσει στην πρώτη 4άδα και η επάνοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο κοντά από ποτέ.

Αν και έχασε πολλές φάσεις κόντρα στη Σασσουόλο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι επικράτησε μόλις 1-0 με αυτογκόλ του Λίρολα, λίγες μέρες μετά το 0-0 στην έδρα της Λάτσιο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (η ρεβάνς τον Απρίλιο). Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τζενάρο Γκατούζο δεν υπολογίζει στους Ροντρίγκες, Σαπάτα και Μποναβεντούρα.

Συμβιβάζεται στην ιδέα η Κιέβο
Ουραγός της κατηγορίας, απέχει 12 βαθμούς από τις θέσεις που δίνουν παραμονή και ένα πρόγραμμα δύσκολο αφού ακολουθούν Αταλάντα (εκτός), Σασσουόλο (εκτός), Μπολόνια (εκτός), ενώ μεσολαβεί και ένα εντός έδρας ματς με την Κάλιαρι. Κόντρα σε Μπολόνια και Κάλιαρι ίσως βρει βαθμούς, όμως καλείται να πάρει το απόλυτο πόντων σε αυτά (6 δηλαδή) αν θέλει να κερδίσει τη… μάχη, αφού αμφότερες είναι ομάδες που ψάχνουν και αυτές την παραμονή.

Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της επιθετικά έδειξε… άδεια, χωρίς φαντασία και ουσία, παρέμεινε «άσφαιρη», συλλέγοντας έναν βαθμό κόντρα στην Τζένοα (0-0). Στο πιο πρόσφατο ματς ηττήθηκε με 3-0 στο Τορίνο. Τιμωρημένος ο μέσος Ριγκόνι, τουλάχιστον επιστρέφει ο μέσος Χέτεμαϊ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Κιέβο – Μίλαν: 1-4 (Serie A 2017-18)
Κιέβο – Μίλαν: 1-3 (Serie A 2016-17)
Κιέβο – Μίλαν: 0-0 (Serie A 2015-16)
Κιέβο – Μίλαν: 0-0 (Serie A 2014-15)
Κιέβο – Μίλαν: 0-0 (Serie A 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X