Γιουβέντους – Πάρμα: Απουσίες και… θυμός στην πρωταθλήτρια!

Γιουβέντους – Πάρμα: Απουσίες και… θυμός στην πρωταθλήτρια!

Εναρξη: 21:30, 02/02/2019
Γήπεδο: Juventus Stadium (41.507), Τορίνο

Το βράδυ του Σαββάτου (21:30) στο Τορίνο, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Πάρμα στο κλείσιμο του πρώτου σκέλους για την 22η αγωνιστική της Serie A. Οι πρωταθλητές, λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα από την Αταλάντα στο Κύπελλο με 3-0 και τον αποκλεισμό, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις μπόλικες απουσίες.

Κρατάει μόνο την καλή εμφάνιση η Πάρμα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, καθώς προηγήθηκε 2-0 της ΣΠΑΛ, όμως είδε σε μικρό χρονικό διάστημα να δέχεται την ανατροπή (ήττα 3-2).

«Θυμωμένη» η Γιουβέντους από τον αποκλεισμό!
Μεσοβδόμαδα η Γιουβέντους έχασε την ευκαιρία να πετύχει το 5ο διαδοχικό νταμπλ, καθώς ηττήθηκε 3-0 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, κάνοντας ακόμα μία άσχημη εμφάνιση, όπως αυτή προ ολίγων ημερών στη Ρώμη επί της Λάτσιο, παρότι τότε επικράτησε 2-1 με ανατροπή στο φινάλε.

Πρωτάθλημα (στο οποίο έχει χτίσει ασφαλή απόσταση) και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι μοναδικοί στόχοι που έχουν απομείνει. Κόντρα στην Πάρμα, στην επιστροφή για τη διατήρηση της διαφοράς από τη δεύτερη Νάπολι, ο Μαξ Αλέγκρι προβληματίζεται για την 18άδα. Τραυματίες είναι οι σημαντικοί αμυντικοί Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπαρτζάλι και ο εξτρέμ Κουαδράδο, ενώ αμφίβολοι δίνονται μετά και την πιο πρόσφατη προπόνηση οι μπακ Κανσέλο και Κάσερες.

Να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες η Πάρμα
Το να πηγαίνεις στο Τορίνο για να αντιμετωπίσεις τη δύναμη του ιταλικού ποδοσφαίρου και πρωταθλήτρια Γιουβέντους είναι εξ αρχής μία δύσκολη αποστολή. Μετά από τα τελευταία γεγονότα, όμως, η Πάρμα καλείται να δείξει προσωπικότητα και να «κλέψει» αποτέλεσμα εκεί. Λόγω του «σοκ» από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο της Γιουβέντους και των πολλών απουσιών της στην άμυνα.

Η Πάρμα αποτελεί μία από τις πέντε ομάδες με τα περισσότερα διπλά στην Serie A φέτος. Πέντε διπλά σε 10 εξορμήσεις, περνάει ακόμα Μίλαν (3 διπλά), Ρόμα (3 διπλά), Σαμπντόρια (3 διπλά) και Λάτσιο (4 διπλά). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος ηττήθηκε με ανατροπή 2-3 από την ΣΠΑΛ εντός έδρας.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Γιουβέντους – Πάρμα: 7-0 (Serie A 2014-15)
Γιουβέντους – Πάρμα: 2-1 (Serie A 2013-14)
Γιουβέντους – Πάρμα: 2-0 (Serie A 2012-13)
Γιουβέντους – Πάρμα: 4-1 (Serie A 2011-12)
Γιουβέντους – Πάρμα: 1-4 (Serie A 2010-11)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X