ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι αποδείξεων στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι αποδείξεων στο ΟΑΚΑ!

Εναρξη: 19.30, 03/02/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Ντέρμπι «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ, όπου ο αήττητος και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, φιλοξενείται από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, σε ραντεβού αποδείξεων!

«Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους παίκτες μου, είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε με τον κόσμο μας τη νίκη» τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι δικεφάλων στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στον Λεβαδειακό, ωστόσο συνέχισε το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στο 4/4. Σταθερές αξίες για την ΑΕΚ, ο Ροντρίγκο Γκάλο, μιας και ο Βραζιλιάνος μπακ έχει συμμετοχή στα 12 από τα 32 γκολ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Έκι Πόνσε ήταν αυτός που βρήκε ξανά δίχτυα, συνεχίζοντας να σκοράρει ακατάπαυστα.

Ήταν το 13ο γκολ του Αργεντινού συνολικά και το 12ο στη φετινή Superleague, ξεπερνώντας τα περσινά τέρματα του Σέρχιο Αραούχο στο πρωτάθλημα. Η κιτρινόμαυρη άμυνα κράτησε την εστία ανέπαφη σε έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι και οι 12 νίκες που μετράνε οι κιτρινόμαυροι στη Super League έχουν επιτευχθεί διατηρώντας σε όλες το μηδέν παθητικό!

«Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους με την ΑΕΚ» τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Βιεϊρίνια να προσθέτει: «Είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αρχίζει και η ΑΕΚ να παίζει καλά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα, εμείς θέλουμε να πάρουμε ακόμα μία νίκη για να πετύχουμε τον στόχο μας». Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με ιδρώτα, άγχος και πολλές χαμένες ευκαιρίες να λυγίσει τον ΠΑΣ στην Τούμπα και να διατηρήσει τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος» προχώρησε σε διπλό χτύπημα, αφού απέκτησε τους Ινγκασον, Ολιβέιρα, ενώ είδε το νέο του απόκτημα τον Κάρολ Σβιντέρσκι, να πετυχαίνει το γκολ της λύτρωσης στην προηγούμενη στροφή.

Ο «Δικέφαλος» ήθελε τη νίκη για έναν ακόμα λόγο, να ισοφαρίσει το ρεκόρ με το καλύτερο ξεκίνημα από καταβολής Α’ Εθνικής, που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» από την σεζόν 2015-16, και το πέτυχε! Φέτος, ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου έπιασε την συγκεκριμένη επίδοση (17 νίκες, 1 ισοπαλία στις 18 πρώτες αγωνιστικές) και θέλει την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να ισοφαρίσει το αήττητο σερί των 19 αγωνιστικών που έχει από την σεζόν 1972-73 (16-3-0), ενώ αν κερδίσει θα «πιάσει» την καλύτερη επίδοση συνεχόμενων νικών (10 στα 10) που κατέχει από την περσινή περίοδο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X