Νάπολι - Εμπολι: Βρίσκουν... δοκάρι οι φιλοξενούμενοι!

Νάπολι – Εμπολι: Βρίσκουν… δοκάρι οι φιλοξενούμενοι!

Εναρξη: 21:30, 2/11/2018
Γήπεδο: Stadio San Paolo

Η Νάπολι αφήνει την Παρί να… περιμένει, μιας και ξέρει πως απέναντι στην Εμπολι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Σύμμαχος η παράδοση για τους Ναπολιτάνους στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 11ης στροφής της Serie A. 

Χωρίς περιθώρια
Ολα κυλούσαν υπέροχα για τη Νάπολι μέχρι το στραβοπάτημα του Σαν Πάολο κόντρα στη Ρόμα! Μπορεί να το… έσωσε στο τέλος ο Μέρτενς, αλλά η διαφορά από τη Γιουβέντους άνοιξε και βρέθηκε στο -6. Μπορεί μετά την Εμπολι να ακολουθεί η γιγαντομαχία με την Παρί, ωστόσο οι Ναπολιτάνοι δεν έχουν περιθώρια να στρέψουν από τώρα την προσοχή τους στους Παριζιάνους. Το 4-4-2 του Αντσελότι λειτουργεί εξαιρετικά, η ομάδα έχει την 3η καλύτερη επίθεση στη Serie A, ενώ μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Σαν Πάολο. Παράλληλα, έχει βρει δίχτυα στα 20 τελευταία εντός έδρας ματς, το καλύτερό της σερί από τον Φλεβάρη του 2013. Θα «χτυπήσει» ξανά ο Ινσίνιε; Ο επιθετικός των Ναπολιτάνων μετρά τέσσερα γκολ σε πέντε ματς με την Εμπολι.

Σε δύσκολη θέση
Το πάλεψε αρκετά, ωστόσο η Εμπολι λύγισε από τα δυο τέρματα του Κριστιάνο κι έμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις μια νίκη στη σεζόν και την ομάδα να μετρά μια από τις χειρότερες επιθέσεις, αφού δεν έχει μέσο όρο ούτε ένα γκολ ανα παιχνίδι. Μακριά από την έδρα της το παλεύει, έχοντας δυο ισοπαλίες. Ο Φραντσέσκο Καπούτο παίρνει το βάρος των επιθέσεων, καθώς έχει πετύχει το 44% των τερμάτων της Εμπολι τη φετινή σεζόν (4 από τα 9).

Οι αριθμοί λένε…
Η Νάπολι έχει κερδίσει και τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις με την Εμπολι, μετά τα τρία διαδοχικά ισόπαλα αποτελέσματα

Η Εμπολι έχει έξι βαθμούς έπειτα από δέκα στροφές σε αυτή τη σεζόν, ίδιο αριθμό με αυτόν της σεζόν 2016-17. Τότε υποβιβάσθηκε στη Serie B.

H Eμπολι έχει έξι δοκάρια στα εκτός έδρας ματς στη φετινή Serie A, περισσότερα από τα γκολ που έχει πετύχει (5)

Η Νάπολι έχει πέντε γκολ από τις αλλαγές αυτή τη σεζόν, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X