Serie A: Σκληρή μάχη για τ' αστέρια!

Serie A: Σκληρή μάχη για τ’ αστέρια!

Η Γιουβέντους κατέκτησε το 8ο σερί πρωτάθλημα, όμως για το σεντόνι η μάχη θα είναι μεγάλη. Εξι ομάδες για… δυο θέσεις που οδηγούν στ’ αστέρια!

Η μάχη του τίτλου κρίθηκε από νωρίς στη Serie A και η Γιουβέντους έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία των top -5 πρωταθλημάτων της Ευρώπης που κατακτά οκτώ διαδοχικά πρωταθλήματα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον για το σεντόνι παραμένει τεράστιο, αφού πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος γίνεται χαμός. Εξι ομάδες διεκδικούν δύο θέσεις, η Ιντερ είναι κοντά στην 3η, ενώ για την 4η αναμένεται μια… μάχη, με τη Γιούβε να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, αφού θα αντιμετωπίσει τις τέσσερις από τις έξι ομάδες που «καίγονται».

Οι Νερατζούρι έχουν 61 βαθμούς. Το ντέρμπι που ακολουθεί με τη Γιουβέντους δεν είναι ποτέ όπως όλα τα άλλα για την Ιντερ, η οποία έχει πολύ πιο δυνατό κίνητρο, όπως έχει γενικά καλό πρόγραμμα: Η Γιουβέντους είναι αδιάφορη, ενώ τα ματς με Κιέβο (καταδικασμένη) και Εμπολι (τελευταία αγωνιστική) στο Meazza μπορούν να δώσουν έξι βαθμοούς. Το Champions League πλησιάζει για τη Beneamata.

Η Μίλαν έχει 56 βαθμούς, αλλά βρίσκεται σε κακό μομέντουμ. Οι εμφανίσεις των Ροσονέρι δεν είναι πειστικές και το ματς που ακολουθεί με την Τορίνο εκτός έδρας θα κρίνει πολλά τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά.

Η Αταλάντα έχει 56 βαθμούς. Η νίκη επί της Νάπολι στο San Paolo την έφερε ισόβαθμη των ροσονέρι. Με βάση την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, οι Μπεργκαμάσκι μάλλον είναι η καλύτερη ομάδα από την τετράδα και κάτω. Το πρόγραμμα, πάντως, δεν είναι και το καλύτερο, αφού το εντός έδρας που ακολουθεί με την Ουντινέζε είναι… πονηρό, ενώ έχει εκτός έδρας τις Λάτσιο και Γιουβέντους. Επιπλέον, η Αταλάντα έχει κι έναν ημιτελικό του Coppa Italia.

Η Ρόμα έχει 55 βαθμούς. Το θετικό για τους Τζιαλορόσι είναι ότι στα πέντε ματς που έχουν μπροστά τους, οι τέσσερις αντίπαλοι (Κάλιαρι εντός, Γιουβέντους εντός, Σασουόλο εκτός, Πάρμα εντός) είναι αδιάφοροι και μόνο η Τζένοα στη Γένοβα θα έχει βαθμολογικό κίνητρο. Βέβαια, η φετινή Ρόμα είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο.

Η Τορίνο μετρά 53 βαθμούς και είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Η νίκη επί της Τζένοα, έφερε την ομάδα στο -3 από την 4η Μίλαν και τώρα την υποδέχεται. Σοβαρή ανασταλτική συμπεριφορά, δεμένο σύνολο, αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να αποδείξει πως αντέχει την πίεση.

Η Λάτσιο έχει 52 βαθμούς στη Serie A. Πέρσι, έχασε την έξοδο στο Champions League στα τελευταία λεπτά. Φέτος, Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ιντερ, οι Λατσιάλι έπαιξαν με Σπαλ (εκτός), Σασουόλο (εντός), Μίλαν (εκτός), Ουντινέζε (εντός), Κιέβο (εντός) και πήραν μόνο 4 βαθμούς… Ο Σιμόνε Ιντσάγκι ξέσπασε εναντίον των παικτών του και το κλίμα δεν είναι πλέον το ιδανικό…

 

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Σέριε Α εδώ!

Σχολιάστε

X