Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Γιουβέντους;

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Γιουβέντους;

Ο Αλέγκρι αποχώρησε και η Γιουβέντους αναζητά τον επόμενο προπονητή της. Στη λίστα της Μεγάλης Κυρίας οι κορυφαίοι κόουτς της Ευρώπης. 

«Ποιος θα είναι ο διάδοχός μου; Αυτό δεν το ξέρω, κάποιος θα πρέπει να κάτσει στον πάγκο, αλλά δεν ξέρω ποιος. Οπως και να έχει, θα επιλέξουν έναν σπουδαίο προπονητή, γιατί η Γιουβέντους είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Με τη Γιούβε ήταν πέντε χρόνια αγάπης, πέντε υπέροχα χρόνια. Και πέντε χρόνια είναι πολλά για μένα» τόνισε ο Μαξ Αλέγκρι, ο οποίος είπε αντίο στη «Μεγάλη Κυρία» έπειτα από μια πενταετία με ισάριθμα πρωταθλήματα. Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ιταλού τεχνικού;

Ο Ρονάλντο θέλει τον Ζοσέ Μουρίνιο

Μεγάλη η λίστα της διοίκησης της Γιούβε και σε αυτή βρίσκονται οι κορυφαίοι, από τον Πεπ Γκουαρδιόλα μέχρι τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον Ποκετίνο, τον Κλοπ, τον Βενγκέρ, τον Μιχαΐλοβιτς και τον Ερικ Τεν Χαγκ. Η ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο πως κάποιος πρώην ποδοσφαιριστής του, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις του ζήτησε την επόμενη σεζόν να έρθει στην ομάδα του, στάθηκε ικανή για να ανάψει «φωτιά». Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που μετέφερε στον Μουρίνιο πως θέλει να συνεργαστούν ξανά!

Στη λίστα και ο Μαουρίτσιο Σάρι! Την τριετία 2015-2018 που βρέθηκε στον πάγκο της Νάπολι μετέτρεψε τους «παρτενοπέι» ως το μεγαλύτερο ανταγωνιστή της Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ ο ίδιος ανέβασε κατακόρυφα της μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι σχέσεις του με τους Μπλε δεν είναι οι καλύτερες, ενώ μέχρι τον Μάρτιο όλοι μιλούν για… απόλυση. Βέβαια, ο Σάρι εξασφάλισε εισιτήριο για το Champions League, ενώ συμμετέχει στον τελικό του Europa League.

Η μισή Ευρώπη «γλυκοκοιτάζει» τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, μετά το φετινό «θαύμα» με την Τότεναμ. Θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον τελικό με τη Λίβερπουλ, χωρίς οι Σπερς να έχουν προχωρήσει σε καμία μεταγραφή. Η Τότεναμ τερμάτισε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, αφήνοντας πίσω την Άρσεναλ και τη Γιουνάιτεντ.

Στη λίστα της Γιουβέντους ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Για την οικογένεια Ανιέλι ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο διακαής πόθος! Το γεγονός πως η Σίτι κινδυνεύει με τιμωρία εξαιτίας παραβίασης κανονισμών στο οικονομικό κομμάτι και το Financial Fair Play, δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις ακόμα και στον πάγκο της ομάδας, παρά το ότι ο Καταλανός έχει συμβόλαιο. Βέβαια, η Γιουβέντους αναζητά αυτόν που θα φέρει το… ελκυστικό ποδόσφαιρο ξανά στο Τορίνο και ο Πεπ το έκανε τόσο με τη Μπάγερν όσο και με τη Σίτι.

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι είναι κι αυτός ψηλά στη λίστα της Γιουβέντους. Εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Λάτσιο και τις δύο πρώτες σεζόν έχασε την τελευταία στιγμή το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, τερματίζοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας. Φέτος αναδείχθηκε Κυπελλούχος και αν το ρόστερ ήταν ποιοτικότερο τότε ενδεχομένως να πετύχαινε περισσότερα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X