Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Βγαίνει η υποχρέωση, το μυαλό στο πρωτάθλημα!

Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Βγαίνει η υποχρέωση, το μυαλό στο πρωτάθλημα!

Εναρξη: 21:30, 16/01/2019
Γήπεδο: Ramón Sánchez Pizjuán Stadium (43.883), Σεβίλλη

Τρίτο ραντεβού σε διάστημα έξι ημερών για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο, αυτή τη φορά συγκρούονται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» το βράδυ της Τετάρτης (21:30) για το Κύπελλο Ισπανίας και στη ρεβάνς του 3-1 των γηπεδούχων στο Μπιλμπάο.

Ενδιάμεσα των αγώνων Κυπέλλου, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» κατάφερε και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, χάρη σε δύο γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς, στη νίκη με 2-0.

«Κρυφοκοιτάει» τη Μαδρίτη η Σεβίλλη!
Στον «Σαν Μαμές» την προηγούμενη εβδομάδα έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας και στη ρεβάνς με την Μπιλμπάο στο γήπεδό της, η Σεβίλλη θα κάνει διαχείριση του αποτελέσματος, με τον τεχνικό Ματσίν να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του εκτεταμένου ροτέισον.

Η ήττα από τους Βάσκους στο πρωτάθλημα την έβαλε σε… μπελάδες, καθώς με το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να ακολουθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσει και στην 6η θέση! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ισόβαθμη στην 4η θέση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κόσμου με 33 βαθμούς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νολίτο (εξτρέμ) και Γκοναλόν (χαφ), ενώ για να πάρουν ανάσες οι Εσκουδέρο (μπακ) και Κιάερ (στόπερ).

Σε θετικό πρόσημο η Μπιλμπάο
Ο νέος τεχνικός Γκαριτάνο έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της Αθλέτικ Μπιλμπάο από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη για πέντε σερί ματς (3 νίκες, 2 ισοπαλίες), με αποτέλεσμα να «ξεκολλήσει» από τη ζώνη του υποβιβασμού και να κοιτάζει μέχρι και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η αποστολή του 43χρονου προπονητή είχε ένα όνομα: σωτηρία! Αυτός ήταν ο λόγος που άφησε σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο και ηττήθηκε σχετικά εύκολα στο πρώτο παιχνίδι από τη Σεβίλλη με 1-3. Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» πηγαίνει με πολλές αλλαγές, μιας και ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ. Στο πιο πρόσφατο επίσημο παιχνίδι της, η Μπιλμπάο επικράτησε 2-0 της Σεβίλλης για το πρωτάθλημα, στο ενδιάμεσο ραντεβού των δύο ομάδων από το Κύπελλο. Σκόρερ, έπειτα από δύο χρόνια(!), ο Ινιάκι Γουίλιαμς.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2-0 (La Liga 2017-18)
Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1-0 (La Liga 2016-17)
Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2-0 (La Liga 2015-16)
Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2-0 (La Liga 2014-15)
Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1-1 (La Liga 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Πριμέρα Ντιβιζιον με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X