Σλοβενία - Ελλάδα: Πρεμιέρα στο Nations League για την Εθνική!

Σλοβενία – Ελλάδα: Πρεμιέρα στο Nations League για την Εθνική!

Εναρξη: 21.45, 03/09/2020
Γήπεδο: Στόζιτσε, Λιουμπλιάνα

Πρεμιέρα της Ελλάδας στο φετινό Nations League και στη Λιουμπλιάνα κόντρα στη Σλοβενία θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι. 

O κόουτς Ματίας Κεκ επέστρεψε στον πάγκο της Σλοβενίας έπειτα από από 7 χρόνια (τον Νοέμβριο του 2018) για να οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες διοργανώσεις. Στα προκριματικά του Euro 2020 είχε καλές εμφανίσεις, αλλά όχι συνέπεια, αφού τερμάτισε 4η (στο -5 από τη 2η Αυστρία).

Υπάρχει ταλέντο, ωστόσο ακόμα ο Κεκ δεν έχει κατασταλάξει στο βασικό κορμό ψάχνοντας νέα πρόσωπα. «Εχουμε επιθυμία, κίνητρο και διάθεση. Γνωρίζουμε την ποιότητα και τη δυναμική της Ελλάδας, αλλά αυτό που εμείς θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα, είναι η επιθυμία για νίκη», τόνισε ο Κεκ. Σημαντικές αλλαγές για τους Σλοβένους, απουσιάζουν οι βασικοί Ιλιτσιτς (χαφ, Αταλάντα), Γιόκιτς (αρχηγός, Ούφα), Βέρμπιτς (εξτρέμ, Ντ. Κιέβου), Κρχιν (αμ. χαφ, Ναντ), Μάταβζ (φορ, Αλ Ουάντα), Στρούνα (αρ. μπακ, Χιούστον), Μπέριτς (φορ, Σικάγο Φάιρ).

Ελλάδα vs Σλοβενίας, η παράδοση
Αήττητη η Ελλάδα στα πέντε ματς που έχει δώσει κόντρα στην Σλοβενία. Μετρά τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Θέλει νέο ξεκίνημα η Ελλάδα

Η Εθνική ξεκινά την προσπάθειά της στο Nations League χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κώστα Μανωλά, και με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ να επαναλαμβάνει προς τους ποδοσφαιριστές το μήνυμα περί της «συμβατότητας», που αποτελεί κυρίαρχο κριτήριο για την πρόσκληση στην Εθνική Ομάδα.

Ο Ολλανδός προπονητής ψάχνει να βάζει στα αποδυτήρια ποδοσφαιριστές που βάζουν το «εγώ» κάτω από το ομαδικό συμφέρον και είναι αλήθεια πως η Ελλάδα δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο με τον Ολλανδό. Αλλωστε, όσα μας έδειξε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο η ομάδα που δημιουργεί ο Ολλανδός προπονητής ήταν τα πιο ενδιαφέροντα σημάδια που έχουμε δει από την Εθνική στη διάρκεια της τελευταίας 6ετίας. «Είναι μία δύσκολη περίοδος για τις Εθνικές με διακοπή δέκα μηνών. Τώρα πρέπει να βάλουμε ξανά μπροστά τον κινητήρα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να ετοιμαστούμε.

Να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε. Κοιτάμε και τα ματς που είχαμε πίσω γιατί ήταν πολύ καλή η απόδοση της ομάδας. Φυσικά η Σλοβενία είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως είπε ο Βασίλης δεν υπάρχουν φαβορί και εύκολα ματς. Εμείς θέλουμε με πειθαρχία και προσπάθεια να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Ίλισιτς είναι ένας παίκτης που απολαμβάνεις να βλέπεις. Με πολύ καλή σεζόν με γκολ και πολύ καλό αριστερό. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να επιστρέψει» τόνισε ο Ολλανδός.

Πως θα παρουσιαστεί; Με σύστημα 4-2-3-1 και: Μπάρκας γκολκίπερ, στα άκρα άμυνας με Μπακάκη (δεξιά) και Τσιμίκα (αριστερά) και στο κέντρο της με Σταφυλίδη ή Σιόβα με Σβάρνα πιθανότατα. Στο κέντρο δύο εκ των Μπουχαλάκη, Ζέκα και Κουρμπέλη. Στην επίθεση με άκρα με Λημνιό και Μασούρα ή Τζόλη και πίσω από τον φορ Παυλίδη ο Μπακασέτας

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X