Σάκκαρη - Πέρα: Με αέρα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια!

Σάκκαρη – Πέρα: Με αέρα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια!

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 6-3, 3-6, 7-5 της Στεφανί Βέγκελε και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του US Open. Η Ελληνίδα τενίστρια (Νο22) επικράτησε σε 2.05′ με 6-3, 3-6, 7-5 της Ελβετίδας Στεφανί Βέγκελε και θα παίξει με την Αμερικανίδα Μπερνάντα Πέρα στον 2ο γύρο του τουρνουά της Νέας Υόρκης. Η Σάκκαρη έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα σημεία του αγώνα και μπορεί να είχε αβίαστα λάθη και 7-1 διπλά λάθη αλλά οι winners ήταν 37-23 υπέρ της. Αλλωστε, είχε σπουδαίο ποσοστό στα μπρέικ πόιντ (3/4) και η αντίπαλος της 3/8! Απέναντί της θα βρει την Μπερνάρντα Πέρα. Η Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει με την Αμερικανίδα στο court 8 στη Νέα Υόρκη και ο αγώνας τους είναι πρώτος στο πρόγραμμα (18.00).

Αλλωστε, η Σάκκαρη είναι υποψήφια για το βραβείο «Breakthrough player of the month» της WTA για το μήνα Αύγουστο. Η Ελληνίδα τενίστρια είναι μέσα στις τρεις υποψήφιες και κέρδισε τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό μετά από την σπουδαία νίκη της επί της Σερένα Ουίλιαμς στο Western and Southern Open.

Η Πέρα αντίπαλος στον 2ο γύρο του US Open
H Πέρα στις 2 Μαρτίου 2020 έφτασε στο Νο59 που είναι το ρεκόρ της και σήμερα είναι στο Νο61. Παίκτρια με πολύ καλό σερβίς, αλλά και μπάκχαντ. Η Πέρα δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο στο Tour και η μεγαλύτερη διάκριση της σε Grand Slam είναι ο 3ος γύρος στο Australian Open 2018.

Σάκκαρη vs Πέρα
Μια φορά έχει παίξει με την Μπερνάρντα Πέρα η Μαρία Σάκκαρη και κατάφερε να επικρατήσει. ‘Ηταν στον 1ο γύρο στο Wimbledon το 2019 όταν η Ελληνίδα νίκησε 2-0 με 7-6, 6-3.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X