Στουτγκάρδη - Ανόβερο: Χέρι - χέρι οι δυο τους!

Στουτγκάρδη – Ανόβερο: Χέρι – χέρι οι δυο τους!

Εναρξη: 21:30, 26/07/2019
Γήπεδο: Mercedes-Benz-Arena

Στουτγκάρδη vs Αννόβερο στην πρεμιέρα τους στη 2. Bundesliga, σε μια… κοινή πορεία 16 ετών σε δυο κατηγορίες. Το ρεκόρ του Γκόμεζ.

Μπαίνει ως φαβορί η Στουτγκάρδη
Το σοκ μιας κάκιστης σεζόν ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, μιας και η Στουτγκάρδη υποβιβάστηκε ξανά στη 2. Bundesliga έπειτα από μια διετία στα σαλόνια. Οι Σουηβοί καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να επιστρέψουν άμεσα στη μεγάλη κατηγορία «Ναι, είμαστε το φαβορί για να τα καταφέρουμε» τόνισε ο Τιμ Βάλτερ, ο νέος τεχνικός του συλλόγου. Ο κεντρικός αμυντικός Μπάουμγκαρτλ παραχωρήθηκε στην PSV, ενώ το νέο απόκτημα, ο φορ, Καλάιτζιτς είναι εκτός πλάνων. Ο φορ της Στουτγκάρδης, Μάριο Γκόμεζ έχει σημειώσει 12 γκολ σε 18 παιχνίδια στην καριέρα του κόντρα στο Αννόβερο.

Να επιστρέψει στη Bundesliga το Αννόβερο

Aυτή είναι η 18η διαδοχική σεζόν που οι δύο ομάδες παίζουν στην ίδια κατηγορία. Από το 2002 είναι στην πρώτη κατηγορία ως τον κοινό υποβιβασμό τους το 2016, την άμεση επιστροφή τους στα σαλόνια, αλλά και τον νέο κοινό υποβιβασμό τους την περασμένη σεζόν. Tο Αννόνερο αρχίζει τη σεζόν με τον Μίρκο Σλόμκα στον πάγκο της, αν και η εικόνα της ομάδας στα φιλικά δεν ήταν πειστική. Εκτός πλάνων το νέο απόκτημα, ο επιθετικός, Τόιχερτ. Το Αννόβερο έχει βρει δίχτυα και στα εννέα τελευταία επίσημα παιχνίδια του κόντρα στη Στουτγκάρδη.

Όλες οι αποδόσεις Bundesliga εδώ!

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X