ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης: Καλείται να αντιδράσει ο «Δικέφαλος»

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Καλείται να αντιδράσει ο «Δικέφαλος»

Eναρξη: 19:30, 23/2/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ (69.618)

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και θέλει να ξεπεράσει την ήττα στο ντέρμπι του Φαλήρου κόντρα στον Ολυμπιακό (4-1). Βρίσκεται στο -8 από τους «ερυθρόλευκους» και τη δεύτερη θέση.

Από την άλλη, ο Απόλλων παραμένει ουραγός της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και ουσιαστικά περιμένει να τελειώσει η σεζόν, που θα τον βρει (όπως όλα δείχνουν) στη δεύτερη κατηγορία.

Μαζεύει τα κομμάτια της η ΑΕΚ
Ολα ξεκίνησαν ιδανικά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ανοίγοντας το σκορ νωρίς στο ντέρμπι (3ο λεπτό με τον Πόνσε). Αντεξε για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο 45λεπτο όσο κυλούσε ο χρόνος κατέρρεε όλο και περισσότερο (τελικό 4-1). Αρχίζει να συμβιβάζεται, πλέον, με την κατάκτηση της 3ης θέσης, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θέλει να… καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας υποδεχόμενη τον Ατρόμητο (1-0 στο α’ ματς του Περιστερίου).

Κοιτάζει τη διάκριση στο Κύπελλο και ο σημερινός αγώνας μοιάζει ιδανικός για ψυχολογική ανάταση. «Καίγεται» για μια καλή εμφάνιση, ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ενώ στο ΟΑΚΑ η εστία της παραβιάστηκε μόνο μία φορά στα τελευταία 540 λεπτά (με τον ΠΑΟΚ από στατική φάση). Μοναδική απουσία ο χαφ Σιμόες.

Χωρίς άγχος πλέον ο Απόλλων Σμύρνης
Φυσιολογική ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, αν και με το βαρύ 5-1. Πλέον ο Απόλλων Σμύρνης αρχίζει να συνειδητοποιεί πως από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ. Από εδώ και πέρα ο Μπάμπης Τεννές βλέπει τα ματς ως μια ευκαιρία να δοκιμάσει νέα παιδιά.

Παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες, έχει κρατήσει το μηδέν μόνο σε τέσσερα ματς τη φετινή σεζόν και βρίσκει δίχτυα στις 4 από τις 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις. Καλείται μάλιστα να διαχειριστεί την απουσία του στόπερ Κύργια.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Ο Απόλλων κέρδισε την ΑΕΚ τον Γενάρη του 2000 και έκτοτε η Ενωση τρέχει σερί 7-3-0.

Πρόσφατη παράδοση

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ: 0-2 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: 0-0 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ: 3-3 (Φούτμπολ Λιγκ πλέι οφ 2014-15)
ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: 2-1 (Φούτμπολ Λιγκ πλέι οφ 2014-15)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X