ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: Δύο

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Δύο “διπλά” σε δέκα χρόνια!

Εναρξη: 19:30, 20/01/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στο 2019 χάρη στο… εκκωφαντικό 4-0 στα Γιάννενα, αντίθετα ο Αστέρας προβλημάτισε και…  αμυντικά! Τα μυστικά της Ενωσης…

Δυνατό μπάσιμο η ΑΕΚ με Πόνσε και 3-5-2
Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική στα Γιάννενα, διέλυσε τον ΠΑΣ με 4-0 στο καλύτερο φετινό της παιχνίδι. Η Ενωση μπήκε εντυπωσιακά σκοράροντας τέσσερα τέρματα στα πρώτα 45 λεπτά, κάτι που είχε να συμβεί μια δεκαετία. Το είχε κάνει τον Μάρτιο του 2009 όταν και είχε επικρατήσει με 1-5 του Πανσερραϊκού! Τι άλλαξε με το… καλημέρα της νέας χρονιάς; Το σύστημα! Τι βοήθησε επιθετικά; Ο Εκι Πόνσε! Όταν το καλοκαίρι ο Αργεντίνος υπέγραφε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα στην ΑΕΚ, αυτόματα άνοιγε η συζήτηση για το αν θα καταφέρει να… μπει στα παπούτσια του Σέρχιο Αραούχο. Ο Έκι με τα δύο τέρματα που σημείωσε απέναντι στον ΠΑΣ έπιασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα και δέκα συνολικά από το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Την περσινή σεζόν ο Αραούχο είχε ολοκληρώσει με 11 τέρματα στο πρωτάθλημα και 14 συνολικά. Μάλιστα, με τα κιτρινόμαυρα έπιασε την καλύτερή του σεζόν στο σκοράρισμα! Το 3-5-2 ήταν αυτό που… απεγκλώβισε τους παίκτες της ΑΕΚ. Τριάδα στην άμυνα, πέντε στον άξονα, όπου Μπακασέτας και Μάνταλος «κούμπωσαν» ξανά! οι παίκτες της ΑΕΚ έβγαλαν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΣ ενέργεια και εγωισμό, οι ρόλοι ταίριαζαν γάντι και το εμφατικό 4-0 ήρθε να επιβεβαιώσει την αγωνιστική άνοδο.

Ο Αστέρας δεν πείθει στο 2019!
Ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες, δεν είχε όμως ουσία, ηττήθηκε 3-0 εντός από τον ΠΑΟΚ κι έμεινε με την πικρία της καλής εμφάνισης στο α’ μέρος. Το 2019 δεν άρχισε όπως τελείωσε το 2018, μιας και οι Αρκάδες μετρούν δυο ήττες σε ισάριθμα ματς για πρωτάθλημα και κύπελλο, όταν πριν μετρούσε έξι ματς αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα! Η αλλαγή σκυτάλης έχει αλλάξει την εικόνα, ο Αστέρας Τρίπολης με τον Παράσχο στον πάγκο του δείχνει εμφανώς βελτιωμένος και ικανός να διεκδικήσει μια θέση στην πεντάδα.

Τι λέει η παράδοση;
Στο ματς της Τρίπολης, ένας πέναλτι – γκολ του Μάνταλου στο 33’ κι ένα δοκάρι του Μανιά στο 88’ έκριναν την αναμέτρηση και βοήθησαν την ΑΕΚ να βελτιώσει την παράδοσή της στην Τρίπολη. Στην Αθήνα πάντως έχει το πάνω χέρι, μετρώντας 6 νίκες, μια ισοπαλία, αλλά και δυο ήττες! Το 2012 οι Αρκάδες είχαν φύγει με το διπλό χάρη στο γκολ του Αλβαρες και τρία χρόνια αργότερα με ένα γκολ του Παπαδόπουλου!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Superleague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X