Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ: Χωρίς παράδοση ο «Δικέφαλος»

Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ: Χωρίς παράδοση ο «Δικέφαλος»

Εναρξη: 17.15, 06/10/2019
Γήπεδο: Στ. Τρίπολης

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Κακή η παράδοση για τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Κακό το ξεκίνημα του Αστέρα
«Το υλικό του Αστέρα είναι πάρα πολύ καλό και νομίζω σιγά-σιγά θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Έχουμε μια φιλοσοφία, ότι η Ισπανία πρωταγωνιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό κι έχουμε 11 Ισπανούς ποδοσφαιριστές» τόνισε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος. Οι Αρκάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, και μετρούν μόλις τρεις βαθμούς, που προήλθαν από τη νίκη επί του Ατρομήτου πριν δυο αγωνιστικές. Πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, άλλωστε διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της φετινής Super League.

Επεσε από την κορυφή ο ΠΑΟΚ
Ισόπαλος 2-2 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έπειτα από 371 ημέρες έπεσε από την κορυφή της Super League. Οι ασπρόμαυροι προηγήθηκαν, έχασαν πέναλτι, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ένα μεγάλο τρίποντο. Ηταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-2. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στη Super League από τον Μάρτιο του 2018 και στόχος του είναι να επιστρέψει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών! Στα θετικά το γεγονός, πως ο Πέλκας αναμένεται να επιστρέψει στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, ενώ και ο Μπίσεσβαρ δεν έχει κάτι σοβαρό. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερκεράσει και την άσχημη παράδοση, αφού στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις στην Τρίπολη μετρά έξι ήττες και μόλις δυο νίκες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Superleague με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X