Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Ντέρμπι χωρίς περιθώρια...

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ντέρμπι χωρίς περιθώρια…

Εναρξη: 19.00, 25/11/2018
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου (8.969)

Ντέρμπι στο Περιστέρι, όπου ο 2ος (!) Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ματς που οι απώλειες θα… ευνοήσουν τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Η θετική παράδοση του Κάναντι.

Εκανε την έκπληξη, έφυγε αλώβητος από το ΟΑΚΑ επικρατώντας 2-0 της πρωταθλήτριας, ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος κάνει πορεία πρωταθλητισμού πλέον, αφού έπειτα από 10 στροφές είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η τύχη του χαμογέλασε απέναντι στην Ενωση, αφού τρεις φορές σταμάτησε η μπάλα στο δοκάρι, ωστόσο ο δυναμικός του χαρακτήρας του είναι σύμμαχος γι αυτή την εικόνα. Τον τελευταίο μήνα έχει διαφοροποιήσει τη φιλοσοφία του, μιας και οι στόχοι αλλάζουν. Μέχρι και την 6η αγωνιστική είχε δεχθεί μόνο ένα γκολ και αυτό με πέναλτι, αλλά έκτοτε σε 4 παιχνίδια του παραμένει αήττητος (2-2-0), αλλά με επιμέρους σκορ 8-5. Mε τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί, εκτός ο εξαιρετικός μέσος, Ουγγράι, ο χαφ Βασιλακάκης, αλλά και ο μπακ, Κυβρακίδης.

Ο Ολυμπιακός έσωσε στο τέλος το βαθμό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στον Πειραιά. Ετσι, είδε τον ΠΑΟΚ να φεύγει περισσότερο, ενώ θα παρουσιαστεί στο Περιστέρι με τη διαφορά να έχει φτάσει στο +9. Ακολουθεί μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού με τη Μπέτις για το Europa League, ωστόσο οι Σεβιγιάνοι θα περιμένουν, μιας και ο Ατρόμητος «απειλεί». Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα και στα 6 τελευταία του ματς στη Super League σημείωσε μόλις 4 γκολ, επίδοση που προβληματίζει. Χριστοδουλόπουλος και Κόκα έμειναν εκτός και ο Μαρτίνς καλείται να βρει το αντίδοτο. Ο Γκερέρο επιστρέφει αλλά θα μείνει στον πάγκο και ο Μάνος θα πάρει φανέλα βασικού, άλλωστε, ήταν αυτός που πέτυχε και το γκολ νίκη με τον Απόλλωνα.

Ο Κάναντι έχει τον τρόπο…
Τρεις φορές έχει τεθεί αντιμέτωπος ο Κάναντι του Ολυμπιακού. Δύο σε επίσημα παιχνίδια, στο Καραϊσκάκη και στο Περιστέρι κι ένα σε φιλικό παιχνίδι, στο Περιστέρι. Τα αποτελέσματα είναι δύο ήττες του Ολυμπιακού, με το ίδιο σκορ (0-1) και μία ισοπαλία (2-2) με τον Ολυμπιακό να γλιτώνει την ήττα με γκολ στο 93’! Μάλιστα, ο Ατρόμητος έχει βάλει τρία γκολ με τον ίδιο τρόπο! Σέντρες από αριστερά και κεφαλιές στο πέναλτι και προς το δεύτερο δοκάρι!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Superleague με 100+ ειδικά!


Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X