ΑΕΚ - Ατρόμητος: Ψάχνει... αντίδραση στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Ψάχνει… αντίδραση στο ΟΑΚΑ!

Eναρξη: 19:30, 01/11/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Απειλούν οι «κυανόλευκοι» στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ δεν έπεισε κόντρα στον Ολυμπιακό, ηττήθηκε 2-0 στον Πειραιά και είδε τη διαφορά από την κορυφή να… εκτοξεύεται στους οκτώ βαθμούς. Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες και το βλέμμα επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η Ενωση θέλει να κάνει restart και να αφήσει πίσω το γεγονός πως μετρά μόλις μια νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνων. Ο Νίκος Κωστένογλου κρατά χαμηλούς τόνους κι επιθυμεί να δει τους παίκτες του βελτιωμένους τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο Μάνταλος και ο Μπακάκης προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αντίθετα, Μπάρκας και Κλωναρίδης έμειναν εκτός πλάνων.

Πλησίασε στην εξάδα ο Ατρόμητος
Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με δυναμικό τρόπο για τον Ατρόμητο, ο οποίος διέσυρε με 4-0 τον Πανιώνιο στο Περιστέρι. Οι «Κυανόλευκοι» άφησαν πίσω τους την εντός έδρας ήττα με τον Παναθηναϊκό, είχαν εξαιρετικά διαστήματα, ουσία και κατάφεραν στο τελευταίο πεντάλεπτο του α’ μέρους να σφραγίσουν το τρίποντο. Ηταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, οι «Κυανόλευκοι» δείχνουν πως συνέρχονται από το κακό ξεκίνημα, ενώ πλησίασαν και την πρώτη εξάδα. Εχουν την 4η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ωστόσο διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα της οκτάδας.

ΑΕΚ – Ατρόμητος, η παράδοση στα εντός

ΑΕΚ – Ατρόμητος: 0-2 (Super League 2018-19)
ΑΕΚ – Ατρόμητος: 0-1 (Super League 2017-18)
ΑΕΚ – Ατρόμητος: 2-2 (Super League 2016-17)
ΑΕΚ – Ατρόμητος: 1-0 (Super League 2015-16)
ΑΕΚ – Ατρόμητος: 1-0 (Super League 2012-13)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X