Super League με... παγίδες και ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!

Super League με… παγίδες και ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!

Η 8η στροφή της Super League έχει παγίδες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αλλά και ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παναιτωλικός  – Ολυμπιακός (19.30)

Η κορυφή περνά από το Αγρίνιο και ο Ολυμπιακός καλείται να περάσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού, ώστε να μείνει μόνος στο ρετιρέ της Super League. Μπορεί να ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με την Άιντραχτ στον Πειραιά, ωστόσο τα βλέμματα είναι στραμμένα στη δύσκολη εκτός έδρας ανεμέτρηση. O Μαρτίνς δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές, μιας και θεωρεί… παγίδα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Σύμμαχος η παράδοση στο Αγρίνιο, παραμένει αήττητος, αφού μετρά οκτώ νίκες σε εννέα παιχνίδια. Ο Παναιτωλικός έπειτα το εξαιρετικό ξεκίνημα, μετρά πέντε παιχνίδια χωρίς τρίποντο, έχοντας τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα. Μάλιστα, προέρχεται από τον διασυρμό στο «Βικελίδης» από τον Άρη και στόχος του να παρουσιαστεί βελτιωμένος. Να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο προσφέρεται στο 1.36.

[jsMatches id =”249108″ partic_id=”203946″ quantity=”6″ emblems=”0″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ display_name =”1″]

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (19.30)

Δεν έπεισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γνώρισε την ήττα 2-1 και βρέθηκε στο -4 από την κορυφή. Δυο ματς χωρίς νίκη για τον ΠΑΟΚ και πλέον γνωρίζει καλά πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Ο Λουτσέσκου δεν έμεινε ικανοποιημένος κι ελπίζει άμεσα σε βελτίωση. Πιθανές οι αλλαγές, μιας και ακολουθεί κρίσιμο ματς πρωτιάς με την Κοπεγχάγη. Οι δυο από τις τρεις φετινές απώλειες ήρθαν στην Τούμπα (4-4 με τον Βόλο, ήττα 1-0 από τον ΠΑΣ). Στον αντίποδα, ο Απόλλων χρειάστηκε να φτάσει στην 7η στροφή για να πάρει τρίποντο, μιας και επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ. Στάθηκε και τυχερός, μιας και οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο τέλος. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο θέλει να παρουσιαστεί όπως και στο «Βικελίδης» όπου απέσπασε λευκή ισοπαλία. Να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα προσφέρεται στο 5.50.

[jsMatches id =”249108″ partic_id=”206040″ quantity=”6″ emblems=”0″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ display_name =”1″]

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (17.15)

Επιτέλους εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό, αν και αυτή ήρθε στο Κύπελλο, κόντρα στον Ατρόμητο. Είχε προηγηθεί η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, η τρίτη από τα τέσσερα παχνίδια που έχει δώσει μακριά από τη Λεωφόρο. Εντός παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας ενεργητικό 13 τερμάτων. Με κόσμο απέναντι στον ΟΦΗ, αν και η παράδοση δεν είναι σύμμαχος. Ειδικότερα, στα πέντε τελευταία έχει τρεις ήττες και μόλις δυο νίκες. Ο ΟΦΗ μετά την ήττα στο Αγρίνιο δεν μπόρεσε να παραμείνει στις επιτυχίες, μιας και παραχώρησε ισοπαλία εντός έδρας στη Λαμία. Αήττητος εκτός έδρας έχει δυο ισοπαλίες και μια νίκη. Νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ τιμάται στο 1.68.

[jsMatches id =”249108″ partic_id=”205470″ quantity=”6″ emblems=”0″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ display_name =”1″]

ΑΕΚ – Άρης (19.30)

Ακάθεκτη η ΑΕΚ, πέρασε και από τον Βόλο επικρατώντας 3-1. Τρίτη διαδοχική νίκη, τρίτη σερί τριάρα και η ομάδα του Γιαννίκη βρίσκεται στο -1 από την κορυφή. Εξαιρετικό το κλίμα, σε ιδανικό μομέντουμ η Ενωση η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη για να μείνει σε τροχιά κορυφής. Στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας για το πρωτάθλημα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες, ενώ έχουν και μια νίκη. Ξέσπασε ο Άρης και διέλυσε με 5-1 στο γήπεδό του τον Παναιτωλικό. Ανεβαίνει στη βαθμολογία, άφησε πίσω του για τα καλά το -6 και θέλει να κάνει τη διαφορά στα ντέρμπι που ακολουθούν.

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”256254″]

Όλες οι αποδόσεις Super League εδώ!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

[jsMatchDayStat season_id=”249108″ matchday_id =”4053″ photo=”0″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]

Σχολιάστε

X