Λαμία - Πανιώνιος: Με έναν βαθμό διαφορά

Λαμία – Πανιώνιος: Με έναν βαθμό διαφορά

Εναρξη: 19:00, 30/03/2019
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας (5.500), Λαμία

Λαμία και Πανιώνιος μονομαχούν για την 26η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (απομένουν συνολικά πέντε αγωνιστικές). Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 8η θέση, ο φιλοξενούμενος έναν βαθμό και μία θέση πιο κάτω.

Εξι αγώνες αήττητη η Λαμία
Η Λαμία είναι έξι αγωνιστικές αήττητη: ήρθε ισόπαλη με Ξάνθη, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, και κέρδισε ΟΦΗ (3-1) και Λάρισα (2-1).

Πρώτος της σκόρερ είναι ο Αργεντινός Τζερόνιμο Μπαράλες, ο παίκτης που το 2015 ανακηρύχτηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 17 γκολ, στον Αστέρα Τρίπολης τότε.

Μετά από εκείνη την επιτυχία του, έπαιξε στις Σίβασπορ (Τουρκία), Ουρακάν (Αργεντινή), Τζοχόρ (Μαλαισία) και Χιμνάσια Λα Πλάτα (Αργεντινή), για να έρθει φέτος στη Λαμία, όπου σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει 6 γκολ.

Την Τετάρτη η Λαμία θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου.

Επανήλθε ο Πανιώνιος
Μετά το 5-0 από τον Παναιτωλικό, σκορ που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, ο Πανιώνιος επέστρεψε στις επιτυχίες: 1-0 την Ξάνθη με γκολ του Μακσίμοβιτς, του 30χρονου Σέρβου που ήρθε τον Φεβρουάριο από την Ατιράου (Καζακστάν), στην οποία είχε 23 συμμετοχές πέρσι.

Τελευταία φορά που ο Πανιώνιος κέρδισε εκτός έδρας ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου, 2-1 τον Ηρόδοτο για το Κύπελλο. Από τότε έχει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Οι 5 από τις 6 τελευταίες συναντήσεις του με τη Λαμία είχαν είτε ένα είτε κανένα γκολ, συμπεριλαμβανομένου του φιλικού 0-0 τον Αύγουστο. Στον πρώτο γύρο οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Μασούρα στο 84’.

Επιπρόσθετα στατιστικά
* Η Λαμία δέχτηκε γκολ στους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.
* Ο Πανιώνιος νίκησε στους 9 από τους 37 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα. Οι 7 εξ αυτών ήταν με 0-1.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!
Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X