Σεβίλλη - Βαλένθια: Ολα για το Champions League!

Σεβίλλη – Βαλένθια: Ολα για το Champions League!

Εναρξη: 17:15, 31/03/19
Γήπεδο: Σάντσες Πιχθουάν, Σεβίλλη

Η Σεβίλλη υποδέχεται τη Βαλένθια στο ντέρμπι για την… τετράδα, μιας και οι δυο τους τα δίνουν όλα για το σεντόνι του Champions League.

Ενας στόχος για τη Σεβίλλη
Η Σεβίλλη αντέδρασε στον αποκλεισμό σοκ από τη Σλάβια Πράγας, πέρασε νικηφόρα από τη Βαρκελώνη επικρατώντας 1-0 της Εσπανιόλ. Οι Σεβιγιάνοι έχασαν τους δυο από τους τρεις στόχους της φετινής σεζόν, ωστόσο είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τον βασικότερο, την έξοδο στο Champions League. Η Σεβίλλη είναι στο -3 από την τετράδα και θέλει να κάνει τα πάντα για να παίξει και την επόμενη σεζόν στην κορυφαία διοργάνωση. Παράλληλα, έκανε και την κίνηση – ματ, κινήθηκε γρήγορα και κατέθεσε πρόταση στον Μόντσι για να επιστρέψει στον σύλλογο με τον Ισπανό να την αποδέχεται, επιστρέφοντας… σπίτι του! Οι Ανδαλουσιάνοι ανακοίνωσαν την επιστροφή του Μόντσι στη θέση του αθλητικού διευθυντή, με τον ίδιο να πιάνει και επίσημα δουλειά από την 1η Απριλίου. Μόλις δυο ήττες μετρά στο Σάντσες Πιθχουάν, από την ανταγωνίστριά της, Χετάφε, αλλά και από τη Μπαρτσελόνα, έχοντας όμως και οκτώ νίκες.

Ολα για το σεντόνι η Βαλένθια
Η Βαλένθια… ακόμα πανηγυρίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, αφού το γκολ του Γκουέντες στις καθυστερήσεις… πάγωσε την Κράσνονταρ κι έστειλε τις Νυχτερίδες στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Βαλένθια, περιμένει τη Βιγιαρεάλ ως το επόμενο εμπόδιο, ενώ παραμένει μέσα σε όλους τους στόχους της. Αλλωστε, είναι στον τελικό κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα, αλλά και στο -6 από την Χετάφε και την τετράδα. Οι Νυχτερίδες έχουν το μομέντουμ, η τελευταία ήττα τους χάνεται στις 22 Ιανουαρίου κι από τότε δείχνουν ένα πολύ καλό πρόσωπο! Οι έξοδοι στο Σάντσες Πιχθουάν πάντως δεν έχουν το ιδανικό αποτέλεσμα, με την ομάδα να μετρά 8 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια νίκη, την περσινή!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X