ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Με παράδοση οι «ερυθρόλευκοι»

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Με παράδοση οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της Super League 1, ωστόσο καλείται να περάσει το εμπόδιο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Με σύμμαχο την παράδοση οι Ερυθρόλευκοι.

Εναρξη: 17:15, 22/01/2020
Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης» (7.315)

Επιτέλους νίκη ο ΟΦΗ
O OΦΗ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου εκτός έδρας. Καλύτεροι οι Κρητικοί στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχαν τον έλεγχο, προηγήθηκαν, έχασαν ευκαιρίες, ενώ αντέδρασαν όταν ισοφαρίστηκαν. Τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών και έξι παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις (με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού και πέντε σερί ηττών) για τους Κρητικούς, οι οποίοι επικράτησαν μακριά από το Ηράκλειο για πρώτη φορά έπειτα από 9 σερί εκτός έδρας ήττες (7 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο), γεγονός, που τους έφερε ξανά στην εξάδα. Την τελευταία φορά που κέρδισαν εντός ήταν στις 14 Δεκεμβρίου με τον Αρη, ενώ μόλις δυο φορές κράτησαν το μηδέν εντός.

Σούπερ στην επίθεση ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύθηκε κόντρα στον Άρη, ήταν εξαιρετικός επιθετικά, κάλυψε τα κενά στην άμυνα, επικράτησε 4-2 και διατηρήθηκε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Τρεις διαδοχικές «τεσσάρες» σε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Μαρτίνς να ανησυχεί για την ανασταλτική λειτουργία. Οι Πειραιώτες έφτασαν στην παραγωγικότητα τον ΠΑΟΚ (41 γκολ), ωστόσο για πρώτη φορά φέτος δέχτηκαν δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Πενθήμερο με δύο πολύ απαιτητικά εκτός έδρας παιχνίδια, αρχικά σήμερα στο Ηράκλειο και την Κυριακή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ποντένσε (εξτρέμ, 15/4), ο οποίος είναι κοντά στη μεταγραφή του στη Γουλβς. Εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος για παιχνίδι πρωταθλήματος Φορτούνης.

Τι λένε οι αριθμοί!
Ο Ολυμπιακός τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί επί του ΟΦΗ, σε Φάληρο και Κρήτη μετρώντας 17 νίκες, μια ήττα και τρεις ισοπαλίες σε 21 ραντεβού. Μάλιστα σε αυτά τα ματς σημείωσε 54γκολ (μέσος όρος 3+). Παράλληλα, στο Ηράκλειο στις εννέα τελευταίες επισκέψεις δέχθηκε ένα γκολ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X