Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Πρόβα πριν την πρεμιέρα του Champions League!

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Πρόβα πριν την πρεμιέρα του Champions League!

Εναρξη: 20:30, 17/10/2020
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν κόντρα στον Ατρόμητο επιστροφή στις νίκες, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του φετινού Champions League!

Πρόβα για Ολυμπιακό πριν τη Μαρσέιγ!

Επιστροφή… παγίδα για τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και το βράδυ του Σαββάτου υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι Πειραιώτες στο τρίτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα και λίγες ημέρες μετά την πρόκριση επί της Ομόνοιας παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Μέτρια εμφάνιση με δυο πρόσωπα, κακό στο α’ μέρος όπου δεν δημιούργησαν, βελτιωμένο στο β’ μέρος, όπου ισοφάρισαν και είχαν ευκαιρίες για γκολ. Ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις γκολ του Χασάν, με τους Πειραιώτες να έχουν έντονα παράπονα.

Δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο, όμως αποτελεί ιδανική πρόβα για το παιχνίδι του Champions League με τη Μαρσέιγ την Τετάρτη στον Πειραιά. Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει με ανυπομονησία την κατάσταση των διεθνών, με τους Καμαρά, Σεμέντο να ανακοινώνουν πως δεν είναι θετικοί στον κορονοϊό. Παράλληλα, αγωνία υπάρχει και για την κατάσταση του Βινάγκρε, o οποίος τραυματίστηκε στο ματς της Πορτογαλίας U21. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως ο Πορτογάλος δεν θα προβεί σε αρκετές αλλαγές, μιας και θέλει να δοκιμάσει πράγματα ενόψει της πρεμιέρας του Champions League με τους Μασσαλούς. Στο φιλικό με τον Λεβαδειακό αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα, ωστόσο σε αυτό δεν αγωνίστηκε ο Μπρούμα, αλλά και οι διεθνείς.

Σε ιδανικό μομέντουμ ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ήταν εξαιρετικός και πήγε στη διακοπή με νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0 εντός έδρας. Εξαιρετικοί οι Περιστεριώτες, δεν άφησαν περιθώρια στην ΑΕΚ, ενώ μετά την αποβολή του Μάνταλου τα πράγματα έγιναν ευκολότερα. Ηταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αν και ο Ατρόμητος είχε παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, όπου απέσπασε ισοπαλίες. Ντεμπούτο για τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος θα είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του. Ντεμπούτο στο φιλικό με την U19 του συλλόγου για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Μάτιτς, ο οποίος βρήκε δίχτυα. «Μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχουμε το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα με το Βόλο. Στην Κρήτη και στη Θεσσαλονίκη πήραμε ένα βαθμό, έπειτα νικήσαμε την ΑΕΚ και μας έδωσε αυτοπεποίθηση» τόνισε ο Νταμίρ Κάναντι.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος, τα πέντε τελευταία ματς

Ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος έχει ρεκόρ 18-3-2 κόντρα στον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μόνο σε μία από τις 12 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε Φάληρο ή Περιστέρι (9-2-1 το σερί των «ερυθρολεύκων»).

10/11/19 Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0

31/03/19 Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1

01/10/17 Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-1

12/03/17 Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0

21/02/16 Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X