Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Στόχος είναι το 2/2

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Στόχος είναι το 2/2

Στις 21:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, με την παράδοση να είναι ευνοϊκή για τους «ερυθρόλευκους». Οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν δίκαια από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα και το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται.

Με ηθικό ακμαίο
Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League επετεύχθη για τον Ολυμπιακό, μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Μπέρνλι στον επαναληπτικό αγώνα των δυο ομάδων την περασμένη Πέμπτη. Σε αυτούς θα κληθεί να αγωνιστεί με τις Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μάρτινς, ζήτησε από όλους να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να επικεντρωθούν στον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΣ για τη Super League. Εκτός αποστολής τέθηκε ο νεοφερμένος στράικερ Χασάν αλλά και ο φορ Ανσαριφάρντ που είναι ένα βήμα πριν από τη μετακόμισή του στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ. Κατά τα άλλα, η ενδεκάδα αναμένεται να είναι η καλύτερη δυνατή.

Έχασε τον ηγέτη του
Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται φέτος να μάθει να αγωνίζεται δίχως τον κορυφαίο επιθετικό και περσινό mvp του, Πέδρο Κόντε που μετακόμισε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Μπανιγιάς. Ο Ισπανός ήθελε να αποχωρήσει, στοχεύοντας σε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο το οποίο και τελικά έλαβε από τους Άραβες.

Ο τεχνικός Γιάννης Πετράκης έχει ζητήσει από τη διοίκηση την κάλυψη του κενού του Κόντε και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αποκτηθεί ένας φορ, καθώς υπάρχει αυτή η δυνατότητα, από την αγορά των ελεύθερων παικτών. Η τελευταία προσθήκη ήταν αυτή του στόπερ Ευαγγέλου, ως δανεικού από τον αποψινό αντίπαλο του ΠΑΣ, Ολυμπιακό.

Η 20μελής αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι πρακτικά πλήρης, σε αυτήν συμμετέχει και ο Βραζιλιάνος χαφ Βιδάλ που είχε μείνει εκτός στο ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ. Στην τελευταία προπόνηση δοκιμάστηκε η διάταξη 4-5-1, με τον Κροάτη Κρίζμαν (πρώην ΑΕΛ) στην κορυφή της επίθεσης, παίρνοντας βοήθειες από τους εξτρέμ Κούζικ και Νικολιά.

Πρόσφατη παράδοση:

Ολυμπιακός – ΠΑΣ    1-0

Ολυμπιακός – ΠΑΣ    5-0

Ολυμπιακός – ΠΑΣ    5-1

Ολυμπιακός – ΠΑΣ    2-2

Ολυμπιακός – ΠΑΣ    3-2

Ολυμπιακός – ΠΑΣ    2-0

Ολυμπιακός – ΠΑΣ    2-0

Ολυμπιακός – ΠΑΣ    2-2

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X