Ολυμπιακός - Βόλος: Για το απόλυτο πριν τ' αστέρια!

Ολυμπιακός – Βόλος: Για το απόλυτο πριν τ’ αστέρια!

Εναρξη: 21:30, 14/09/2019
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο και στόχος του η τρίτη διαδοχική νίκη στη Super League λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού με την Τότεναμ για το Champions League.

Για το 3 στα 3 πριν την Τότεναμ ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του τον… τέλειο Αύγουστο, όπου είχε την απίθανη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και δυο νίκες για το πρωτάθλημα κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης εντός και Λάρισα εκτός. Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην έδρα τους, υποδέχεται τον Βόλο και αναμένονται αλλαγές. Ο Μαρτίνς θα ξεκουράσει βασικούς, ενώ στα θετικά είναι το γεγονός πως μπορεί να υπολογίζει και στα τρία τελευταία αποκτήματα. Αλλωστε, ακολουθεί η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Τότεναμ. Γκασπάρ, Λοβέρα και Μπενζιά προπονούνται κανονικά και ίσως πάρουν ευκαιρίες. Γκασπάρ, Αβραάμ, Κούτρης, Καμαρά, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς διεκδικούν θέση βασικού. Παραμένει εκτός ο Σεμέντο, ο οποίος… τρέχει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ρεκόρ του Βόλου!
Eντυπωσιακό το ξεκίνημα του Βόλου, αφού μετρά δυο επιτυχίες με συνέπεια να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο νεοφώτιστος Βόλος ΝΠΣ ξεκίνησε με δύο νίκες το πρωτάθλημα κι εντυπωσιάζει με την εικόνα του, τόσο κόντρα στον Πανιώνιο όσο και απέναντι στον Άρη. Αν αφήσουμε στην άκρη τις ομάδες της πρώτης σεζόν 1959-60, που έπαιξαν πρώτη φορά στην Α’ Εθνική ο Βόλος είναι μόλις η δεύτερη ομάδα στην 60χρονη ιστορία των πρωταθλημάτων, που νίκησε στα δύο πρώτα της παιχνίδια. Η μοναδική νεοφώτιστη στην ιστορία, που νίκησε τα δύο πρώτα παιχνίδια της ήταν η Καβάλα το 1969, ωστόσο αυτή είχε νικήσει τον ΟΦΗ και την Παναχαϊκή στην έδρα της.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X