Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: «Παγίδα» για τους πράσινους!

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: «Παγίδα» για τους πράσινους!

Εναρξη: 19:30, 22/02/2020
Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Αστέρας Τρίπολης και στόχος του να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών. Ολα για την εξάδα οι Αρκάδες

Επέστρεψε στις νίκες  ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Παναιτωλικό (3-1), με τον 19χρονο Γιώργο Βαγιαννίδη να… λάμπει με γκολ κι ασίστ στο ντεμπούτο του στην SuperLeague! Απαραίτητη νίκη που ήρθε γρήγορα και ήρεμα για τον Παναθηναϊκό μετά την κακή εικόνα στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και την πρόσφατη ήττα από την ΑΕΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι του πρωταθλήματος. Αναταραχή στον σύλλογο έπειτα τις δηλώσεις του Δώνη και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν η διοίκηση τον στηρίξει ή προχωρήσει σε αλλαγή. Το «Τριφύλλι» έχει κλειδώσει την 4η θέση στην κανονική διάρκεια, δείχνει ένα καλό πρόσωπο και θέλει να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος.

Ολα για την εξάδα ο Αστέρας
«Δυνατά» στο κόλπο των πλέι οφ μπήκε πλέον ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς κέρδισε στον Βόλο την ομώνυμη ομάδα με 1-0, πέρασε στην 7η θέση μαζί με την Ξάνθη (-2 από τον ΟΦΗ) και αυτόματα συγκαταλέγεται στους βασικούς διεκδικητές ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν. «Πριν δυο μήνες ήμασταν χαμηλά, πλέον βρισκόμαστε κοντά στην εξάδα» τόνισε ο Ράσταβατς. «Τελικός» για τους Αρκάδες το ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Άνχελ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και έτσι θα πρέπει να εκτίσει την τιμωρία του στο επόμενο ματς. Το ευχάριστο για τον Σέρβο κόουτς είναι ότι επιστρέφει ο Ιγκλέσιας, ενώ αναμονή θα υπάρχει για τους Ριέρα, Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ!

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, η παράδοση

Απόλυτη ισορροπία στα παιχνίδια των δυο ομάδων που έχουν διεξαχθεί στην Τρίπολη! Ο Αστέρας μετρά τρεις νίκες, ο Παναθηναϊκός άλλες τρεις, ενώ έξι ματς έληξαν ισόπαλα. Οι «Πράσινοι» έχουν πετύχει 13 γκολ, οι Αρκάδες 8!

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός : 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: 0-5 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: 0-0 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X