Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Ματς αποδείξεων στη Νέα Σμύρνη!

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Ματς αποδείξεων στη Νέα Σμύρνη!

Εναρξη: 17:15, 29/09/2019
Γήπεδο: Δημοτικό Νέας Σμύρνης (11.700)

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός δίνουν ραντεβού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να επιζητούν σε μία ακόμα καλή εμφάνιση, σε ένα επιπλέον θετικό αποτέλεσμα.

Να… σβήσει το -6 ο Πανιώνιος
Ο Πανιώνιος προέρχεται από αποτέλεσμα ουσίας, αφού στη Λαμία απέσπασε 1-1 στις καθυστερήσεις και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά ώστε να βγάλει από πάνω του το… βαρίδι των -6 βαθμών με το οποίο άρχισε τη σεζόν. Εκτός από το λάθος του Κότνικ, το οποίο έφερε και το γκολ της αντιπάλου, ο Πανιώνιος ανασταλτικά ήταν εξαιρετικός. Βέβαια, επιθετικά δεν έδειξε πολλά, ωστόσο ήταν και τυχερός, αφού στην καλύτερή του φάση στο τέλος βρήκε και δίχτυα. Ο Αραμπουλί υπέστη θλάση στον αγώνα της Λαμίας, είναι στην αποστολή αλλά η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν τη σέντρα. Εφόσον δεν καταφέρει να παίξει, οι «κυανέρυθροι» θα στερηθούν έναν παίκτη που είχε συμμετοχή στα 3 από τα 4 γκολ τους.

Εχει σφυγμό ο Παναθηναϊκός!
Ναι, ο Παναθηναϊκός είναι ολοζώντανος κι έχει σφυγμό. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι πράσινοι έβγαλαν πάθος και πήραν τον βαθμό (1-1). Αυτόματα για πρώτη φορά στη σεζόν οι «πράσινοι» έχουν ψυχολογία και φαίνεται πως άφησαν πίσω τη «δύσκολη» προηγούμενη εβδομάδα. Στόχος τους η αντεπίθεση, αλλά κι ένα καλό ξεκίνημα, αφού και στα τέσσερα φετινά τους ματς δέχθηκαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν να «κυνηγούν» στο σκορ. Χωρίς τον Μακέντα (δυο γκολ) θα κληθεί να παίξει σήμερα ο Παναθηναϊκός και η απουσία του Ιταλού φορ είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Παράδοση, Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: 2-0 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: 0-3 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: 3-0 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X