ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Αναζητά νίκη... ηρεμίας ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Αναζητά νίκη… ηρεμίας ο «Δικέφαλος»

Εναρξη: 17:15, 11/11/2018
Γήπεδο: Τούμπα (29.000)

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και για την 10η στροφή υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Τέλος στα σερί…
Ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε εκτός συνόρων, μιας και ηττήθηκε ξανά από τη Βίντι, αυτή τη φορά στην Ουγγαρία. Το έργο των ασπρόμαυρων για πρόκριση έγινε αρκετά δύσκολο, κάτι που σκόρπισε έντονη απογοήτευση στο συγκρότημα. Ηταν η δεύτερη σερί αποτυχία από τον ίδιο αντίπαλο, αν και το πιο ανησυχητικό ήταν η εικόνα που έδειξε. «Μερικές ήττες μας προετοιμάζουν για μεγάλες νίκες. Αυτό που έρχεται, είναι το καλύτερο!» τόνισε ο Λέο Ζαμπά. Εκτός των άλλων, η ήττα στη Groupama Arena σήμανε τον τερματισμό ενός εντυπωσιακού αήττητου σερί 11 παιχνιδιών εκτός έδρας σε Super League και Ευρώπη. Τελευταία ήττα καταγράφεται στην 24η αγωνιστική της σεζόν 2017/18, στο 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης στις 4 Μαρτίου 2018.

Έκτοτε μέτρησε 8 νίκες, δυο εκ των οποίων στα προκριματικά του Champions League με τη Βασιλεία και στο Europa League με τη Μπάτε Μπορίσοφ και 3 ισοπαλίες. Πλέον, το βλέμμα στρέφεται εντός συνόρων, απέναντι στον Παναιτωλικό, στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική μπήκε τέλος στο σερί νικών του ΠΑΟΚ μπήκε στο Περιστέρι, από τον μαχητικό Ατρόμητο! Η ομάδα του Κάναντι, κράτησε τον «δικέφαλο» του βορρά μακριά από τις νίκες μετά από 21 επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος και με το 1-1 που του απέσπασε, τον ανάγκασε στην πρώτη του ισοπαλία μετά από 26 παιχνίδια! Στα πέντε τελευταία ραντεβού με τους Αγρινιώτες στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μετρά τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττες. Εκτός πλάνων και ο Βιερϊνια!

Εκτός ρυθμού
Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός προέρχεται από βαριά εκτός έδρας ήττα 3-0 από τον Πανιώνιο και στην Τούμπα αρχίζει ένα δύσκολο σερί αγώνων, αφού μετά τον ΠΑΟΚ, παίζει με ΑΕΚ εντός και Ολυμπιακό εκτός. Τρία σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς για τους Αγρινιώτες. Σε τέσσερις εξόδους τους μετρούν μια νίκη, δυο ήττες και μια ισοπαλία, ενώ μόλις στις δυο κατάφεραν να βρουν δίχυτα. 0 Παναιτωλικός αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως τουλάχιστον υπολογίζεται εκ νέου ο φορ από τη Σιέρα Λεόνε, Καμαρά. H ομάδα του Δέλλα μόλις δεχθεί γκολ παρουσιάζει σημάδια πίεσης και σε αυτόν τον τομέα καλείται να γυρίσει τον διακόπτη.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Superleague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X