Super League: Μάχες παραμονής στα Play out!

Super League: Μάχες παραμονής στα Play out!

Με δύο αναμετρήσεις των play out που θα κρίνουν πολλά για την παραμονή ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική, με τους Πανιώνιο και Παναιτωλικό να καίγονται για βαθμούς κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Aστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος (19:30, NS1)

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Πανιώνιο, με τους Αρκάδες να προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη τους κόντρα στην ΑΕΛ. Η απόκτηση άδειας από τον Αρη έκλεισε ουσιαστικά τον δρόμο της Ευρώπης και πλέον στόχος για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είναι η καλύτερη δυνατή θέση στα play out. Στην πρεμιέρα οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι, ενώ πέτυχαν μόλις το δεύτερο διπλό τους με τον Ράσταβατς στον πάγκο! Οι Αρκάδες είναι αποτελεσματικοί στην Τρίπολη, αφού με τον Σέρβο τεχνικό έχουν ηττηθεί εντός μόνο από τον Ολυμπιακό. Στα αγωνιστικά, ο κόουτς των γηπεδούχων δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ιγκλέσιας και Σουάρεθ, ενώ εκτός έμειναν και οι Βλάχος και Χαουρέγκι.

Ο Πανιώνιος είναι ολοζώντανος στη μάχη παραμονής! Οι Κυανέρυθροι πέτυχαν μια σπουδαία νίκη επί του Βόλου στην πρεμιέρα των play out, τρίποντο που τον έφερε σε απόσταση… αναπνοής από τα μπαράζ. Οι ήττες των Παναιτωλικού και Ξάνθης έχουν φέρει τα μπαράζ στο -3 και την απευθείας παραμονή στο -4. Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει καταφέρει κι έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και πλέον υπάρχει πίστη για την παραμονή. Δεν πρόλαβε ο Αραμπούλι ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο ματς. Βέβαια, εκτός από τη μαχητικότητα, ο Πανιώνιος καλείται να βρει λύσεις και μακριά από την Πλατεία, καθώς μετρά 8 σερί εκτός έδρας ήττες (με 1 μόλις γκολ στο ενεργητικό τους). Ειδικότερα, οι Νεοσμυρνιώτες έχουν μόνο μια ισοπαλία στις 9 τελευταίες τους εξόδους και δεν έχουν σκοράρει στα τελευταία 693 λεπτά των εκτός έδρας αναμετρήσεων τους.

Παναιτωλικός – Λάρισα (20:00, ΕΡΤ)

Με το… αριστερό στα Play out ο Παναιτωλικός, ο οποίος ηττήθηκε 2-0 από τη Λαμία εκτός έδρας. Δεν έπεισε με την εικόνα του και με το… καλημέρα είδε την απόσταση από τον Πανιώνιο να μειώνεται. Το ευχάριστο για την ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν η ήττα της Ξάνθης, αφού ενδεχόμενη νίκη επί της ΑΕΛ θα του δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσει την ακριτική ομάδα. Μπορεί εκτός έδρας να μην πείθει, ωστόσο στο Αγρίνιο είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Νοκ άουτ παραμένουν οι Ταχάρ και Κνετ, ενώ τραυματίας είναι ο Σίενστεντ. Εξέτισε ο Ντάλσιο. Εννέα φορές έχει αντιμετωπίσει τη Λάρισα ο Μάκης Χάβος, και μόνο σε ένα ματς γνώρισε την ήττα. Πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα οκτώ.

Η ΑΕΛ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης κι έχασε έδαφος για την 7η θέση. Οι «βυσσινί» θέλου να είναι ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος, ευελπιστώντας σε ένα καλό πλασάρισμα. Θα παρουσιαστούν στο Αγρίνιο χωρίς τους τραυματίες Νούνιτς, Μόρα και Κάτσε, αλλά και τους Μπάλλα, Γκόλια, Σουλούκο. Δεν πείθουν εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, αφού το τελευταίο τους διπλό σημειώθηκε στις 27 Οκτωβρίου, μετρώντας στη συνέχεια τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παράλληλα, δεν έχουν σκοράρει στις 4 τελευταίες τους εξόδους στο πρωτάθλημα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X