Super League 2021-22: Επιτέλους... σέντρα και η μάχη αρχίζει!

Super League 2021-22: Επιτέλους… σέντρα και η μάχη αρχίζει!

Η Super League επιτέλους αρχίζει! Οι ομάδες βρήκαν τηλεοπτικό συμβόλαιο, ο Σεπτέμβριος μπήκε και το σαβατοκύριακο (11-12/9)έχει φουλ δράση. Σε επίπεδο κορυφής, ο Ολυμπιακός, παρότι αλλαγμένος  είναι φαβορί. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν νέους προπονητές και… απειλούν , ο Αρης μοιάζει ακόμη περισσότερο ενισχυμένος, ο Παναθηναϊκός επίσης με νέο προπονητή  δείχνει έτοιμος να κάνει την υπέρβαση.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Super League εδώ!

Θα έχουμε δύο γύρους, με διεξαγωγή 26 αγωνιστικών. Η πρώτη εξάδα της κανονικής διάρκειας δίνει επιπλέον δέκα αγωνιστικές για τα πλέι οφ και την ανάδειξη του πρωταθλητή. Από την 7η ως και την 14η θέση διεξάγονται τα πλέι άουτ, επτά αγωνιστικών. Ο τελευταίος υποβιβάζεται, ενώ ο προτελευταίος, δίνει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2 για μια θέση ανόδου.

Ετσι διαμορφώνεται ο χάρτης της φετινής Super League!

Η μάχη για τον τίτλο!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε εύκολα, πολύ εύκολα το περσινό πρωτάθλημα με διαφορά 26 βαθμών από τον δεύτερο. Η κυριαρχία του αδιαμφισβήτητη, παρά το γεγονός πως δεν πήρε το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ. Για τέταρτη σερί σεζόν στον πάγκο ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως η φετινή χρονιά άρχισε με το σοκ του αποκλεισμού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λουντογκόρετς. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περιορίσει τη ζημιά μπαίνοντας στους ομίλους του Europa League. Eνισχυμένος από τη μέση και μπροστά με Κούντε, Λόπες, Ονιεκούρου, Τικίνιο, Αγκισού Καμαρά. Ο Σα αποχώρησε, ωστόσο τη θέση του πήρε ο εξαιρετικός, Βατσλίκ. Ερωτηματικό αποτελεί η άμυνα και ειδικά τα ακραία μπακ.

Κατάκτηση πρωταθλήματος (1.30 bwin)

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να σταθεί πέρσι εμπόδιο στον Ολυμπιακό, ωστόσο έσωσε τη χρονιά με την κατάληψη της 2ης θέσης και φυσικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πέρσι, άρχισε με τον Φερέιρα, τελείωσε τη χρονιά με τον Γκαρσία και φέτος ξεκινά με τον Ρασβάν Λουτσέσκου, τον κόουτς του τίτλου. Αργησε να κλείσει το ρόστερ, ενώ θα είναι στους ευρωπαϊκούς ομίλους του Conference League. Μιτρίτσα (εξτρέμ), Σίντκλεϊ, Ακπομ (φορ) ήρθαν λίγο πριν το φινάλε να βοηθήσουν, ενώ είχαν προηγηθεί οι Κούρτιτς, Τέιλορ, Ολιβέιρα. Τεράστιο πλήγμα ο τραυματισμός του τελευταίου, ο οποίος θα μείνει εκτός έξι μήνες. Ερωτηματικό η απουσία ενός «δεκαριού» που θα κάνει τη διαφορά.

Κατάκτηση πρωταθλήματος (4.00 bwin)

Ο Άρης πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες πορείες των τελευταίων δεκαετιών, παρά το γεγονός πως το ξεκίνημα είχε προβλήματα. Πήρε την 3η θέση, σε απόσταση αναπνοής από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ! Ο Ακης Μάντζιος κράτησε τα ηνία του πάγκου, αν και μπήκε με το αριστερό εξαιτίας του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την Αστάνα στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Εξαιρετικό σύνολο, γεμάτο ρόστερ με τις μεταγραφές από τη Φούλαμ του Καμαρά (φορ) έναντι 3,5 εκατ. ευρώ και του Ιτούρμπε να κάνουν την τεράστια διαφορά. Αν ο Άρης καταφέρει και βρει το γκολ πιο εύκολα, τότε θα διεκδικήσει πολλά περισσότερα από την περσινή 3η θέση. Βέβαια, αρχίζει με -6 βαθμούς λόγω τιμωρίας, αν κι έχει κάνει ήδη έφεση και περιμένει δικαίωση.

Κατάκτηση πρωταθλήματος (34.00 bwin)

 Η ΑΕΚ έκανε μια από τις χειρότερες σεζόν των τελευταίων ετών, κατέληξε στην 4η θέση, στο -30 από την κορυφή. Κοινό χαρακτηριστικό με τις δυο προηγούμενες σεζόν; Η αλλαγή δυο τεχνικών! Φέτος έδωσε τα ηνία στον 51χρονο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με την ομάδα να δέχεται ισχυρό σοκ με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Η Βελέζ του Μόσταρ την προσγείωσε ανώμαλα, με την ΑΕΚ να αποκτά 12 παίκτες σε μια προσπάθεια να επιστρέψει δυναμικά. Τσούμπερ (εξτρέμ), Γέβτιτς (χαφ) κάνουν τη διαφορά, αν και η ομάδα καλείται να «δέσει» άμεσα, μιας και η εικόνα των φιλικών δεν ήταν η ιδανική.

Κατάκτηση πρωταθλήματος (10.00 bwin)

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του έξοδο, βγήκε 5ος πέρυσι, στο -37 από την κορυφή κι έμεινε τέσσερα χρόνια χωρίς παρουσία σε διεθνείς διοργανώσεις, επτά έτη χωρίς τίτλο. Τρεις διαφορετικούς προπονητές πέρσι… Φέτος έδωσε τα ηνία στον 59χρονο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κι ελπίζει σε μια μεγάλη επιστροφή. Οι προσθήκες στο φινάλε του παζαριού των Λούντκβιστ (χαφ), Βιτάλ (επιτελικός), Παλάσιος (εξτρέμ) δίνουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω επιθετικά, αν και στα εννέα φιλικά οι «πράσινοι» κέρδισαν μόλις σε ένα, τη Λαμία (3-2).

Κατάκτηση πρωταθλήματος (34.00 bwin)

Στόχος η εξάδα…

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε εξαιρετική σεζόν, μπήκε στα πλέι οφ και τελικά βρέθηκε στην 6η θέση. Ο Μίλαν Ράσταβατς «εξαργύρωσε» την περσινή χρονιά με νέο συμβόλαιο και στόχος είναι η υπέρβαση. Πέντε νέες προσθήκες, έμεινε ο κορμός και ο Σέρβος τεχνικός από τον Ιούλιο έχει έτοιμο το ρόστερ της νέας χρονιάς. Εξαιρετική εικόνα στα φιλικά, μέτρησε επτά νίκες και μια ισοπαλία (με 17-2 γκολ) και τα χαμόγελα περισσεύουν στην Τρίπολη.

Κατάκτηση πρωταθλήματος (301.00 bwin)

O Aτρόμητος για τρίτη φορά την τελευταία πενταετία κατέληξε 8ος, αποτυπώνοντας έτσι την κακή πορεία. Ο 38χρονος Ισπανός Ανχελ Λόπεθ βρέθηκε  από τον πάγκο του Βόλου στο Περιστέρι για να δώσει στο σύλλογο ώθηση. Δυνατή παρουσία στο μεταγραφικό παζάρι, μιας και αποκτήθηκαν Κουλούρης, Χατζηϊσαϊας, Σπιριντόνοβιτς, Κλωναρίδης παίκτες που ξέρουν καλή την ελληνική πραγματικότητα. Ωστόσο, τα χαμόγελα δεν είναι πολλά, μιας και σε δέκα φιλικά, ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πείσει με την εικόνα του.

Κατάκτηση πρωταθλήματος (101.00 bwin)

Ο ΟΦΗ είχε μια κακή σεζόν, φλέρταρε με τον υποβιβασμό, μπήκε προτελευταίος στα πλέι άουτ, όμως εκεί έβγαλε ποιότητα, έμεινε αήττητος και δεν κινδύνευσε. Ο Νίκος Νιόπλιας κράτησε την ομάδα στην κατηγορία κι έμεινε φέτος για να την πάει πιο ψηλά. Νέα πρόσωπα ο γκολκίπερ Επασί και ο στόπερ Πασαλίδης, ωστόσο δεν άλλαξε πολλά από τη μέση και μπροστά μέχρι το… 90’ των μεταγαφών, όταν και πήρε Ντουρμισάι, Λάμπρου. Βέβαια, η αποχώρηση του Στάρτζεον αποτέλεσε πλήγμα. Πολύ καλός ο ΟΦΗ στα τελευταία φιλικά, σκόρπισε χαμόγελα.

Κατάκτηση πρωταθλήματος (501.00 bwin)

Να αποφύγουν τις περιπέτειες!

Ο Βόλος έκανε εξαιρετική σεζόν, σώθηκε εύκολα και πήρε την πρωτιά στα Πλέι άουτ. Ο Λόπεθ αποχώρησε, επέμεινε ισπανικά με τον 32χρονο άπειρο Γκίγιε Αμπασκάλ. Οι Βολιώτες προχώρησαν στην απόκτηση 13 παικτών, όμως ερωτηματικό είναι ποιος θα αναπληρώσει το κενό του Δουβίκα!

Ο ΠΑΣ κέρδισε τις εντυπώσεις, δεν είχε κανένα πρόβλημα στο θέμα της παραμονής, φτάνοντας αρκετά ψηλά στο κύπελλο. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν ανανέωσε, ο Μεταξάς ανέλαβε και καλείται να κάνει τη διαφορά. Ο εξαιρετικός φορ, Κόντε επέστρεψε, η ομάδα όμως δεν έχει βρει… πατήματα.

Η Λαμία του Γρηγορίου ήταν εξαιρετική, κέρδισε τις εντυπώσεις στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και μαζί την παραμονή στη Super League. O 49χρονος εξαργύρωσε την καλή πορεία κι έμεινε στον πάγκο. Ιδιος κορμός, έφυγαν Αραμπούλι, Επασί, αλλά οι Γκέντσογλου, Μανούσος προσέθεσαν ποιότητα.

Ο Απόλλων Σμύρνης σε μια περίεργη σεζόν κατάφερε να σωθεί ουσιαστικά πριν τα πλέι άουτ. Στα ηνία πλέον ο 62χρονος Γιάννης Πετράκης, ο οποίος επιστρέφει σε ομάδα της Super League έπειτα από μια διετία. Μεγάλη η απώλεια του χαφ Κολ και του Μπεντινέλι. Σημαντική προσθήκη του στόπερ Μπρούνο Αλβες, ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Παμλίδη, Μαρτίνες και Κάστρο.

Μια διετία γεμάτη… μπελάδες για τον Παναιτωλικό. Πρόπερσι απέφυγε τα μπαράζ στο… 90′, πέρσι έπαιξε μπαράζ και σφράγισε την παραμονή λίγα λεπτά πριν το τέλος. Ο Γιάννης Αναστασίου πλέον στα ηνία, με την ομάδα να κάνει 13 μεταγραφές! Εντελώς διαφορετική φέτος και η εικόνα στα φιλικά άφησε υποσχέσεις.

Με απίθανο φινάλε κόντρα στον Εργοτέλη ο Ιωνικός επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από 14 χρόνια. Ο 52χρονος Δημήτρης Σπανός έμεινε και για πρώτη φορά στην προπονητική καριέρα του θα είναι κόουτς ομάδας, Super League. Extreme make over με 20 συνολικά προσθήκες. Ξεχωρίζουν σίγουρα ο φορ Τουράμ και ο 37χρονος αμυντικός χαφ Ρομαό, ενώ την άμυνα της ομάδας θα ενισχύσει ο Τσιγκρίνσκι!

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι της Superleague 1


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ
Βατσλίκ (Τ, Σεβίλλη), Αγκιμπού Καμαρά (Ε, Λιλ), Κούντε (Μ, Μάιντς), Ονιεκούρου (Ε, Μονακό), Αλγκ. Μπα (Ε, Ρενεσάνς), Τικίνιο (Ε, Τζινμέν Τάιγκερ), Λόπες (Ε, Σεβίλλη), Κανέ (Μ, Νέφτσι Μπακού), Καρμπόβνικ (Α, Μπράιτον), Κινκουέ (Α, Ιντερ), Πινακάς (Λάρισα)

ΕΦΥΓΑΝ
Χασάν (Κόνιασπορ), Σα (Τ, Γουλβς), Μπρούμα (Ε, Αϊντχόφεν), Χολέμπας (Α,), Κάιπερς (Ε,), Σίλβα (Μ, Γκιμαράες), Μεριά (Α, Αλ Αΐν), Πέπε (Μ, Φαμαλικάο), Ντουρμισάι (Ε, ΟΦΗ), Ντρέγκερ (Α, Νότιγχαμ Φόρεστ), Τσούμιτς (Μ, Λουκέρνη), Σολδάνο (Ε, Φουενλαμπράδα), Ραντζέλοβιτς (Μ, Λεγανές), Γιάννης Μασούρας (Α, Σπάρτα Ρότερνταμ).


ΠΑΟΚ

ΗΡΘΑΝ
Μίτριτσα (Ε, δανεικός από Νιού Γιορκ Σίτι), Σίντκλεϊ (Α, Ντινάμο Κιέβου), Ολιβέιρα (Ε, ΑΕΚ), Τέιλορ (Α, Ντνίπρο), Κούρτιτς (Μ, Πάρμα), Άκπομ (E, Μίντλεσμπρο), Τζίμας (Ε, Αστέρας Τρίπολης), Μπίσεσβαρ (Ε, Απόλλων Λεμεσού), Εσίτι (Μ, Γκιοζτεπέ)

ΕΦΥΓΑΝ
Τζόλης (Ε, Νόριτς), Γιαννούλης (Α, Νόριτς), Κρμέντσικ (Ε, Κλαμπ Μπριζ), Μπάμπα (Α, Τσέλσι), Περέιρα (Α, Ρόζενμποργκ), Βρακάς (Ε, Λεβαδειακός), Λάμπρου (Ε, ΟΦΗ), Ουάρντα (Μ, Ανόρθωση)


ΑΡΗΣ

ΗΡΘΑΝ
Αμπ. Καμαρά (Ε, Φούλαμ), Ιτούρμπε (Μ, Πούμας), Χαΐροβιτς (Ε, Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ντένις (Τ, Βιθέντε), Λούμορ (Α, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Φαμπιάνο (Α, Ντενιζλισπόρ), Nτιαγέ (Μ, Στόουκ), Μπράμπετς (Α, Βικτόρια Πλζεν), Μοχάναντ Αλί (Ε Αλ-Σαϊλίγια)

ΕΦΥΓΑΝ
Ροζ (Α, Λέγκια Βαρσοβίας), Μπουσέ (Τ), Ντάτκοβιτς (Α, Σολτ Λέικ), Κάτσε (Μ), Ιωάννου (Α), Σαντέ Σίλβα (Ε), Μπρούνο (Ε, Σέριφ Τιρασπόλ), Κάτσε (Μ).


ΑΕΚ

ΗΡΘΑΝ
Τσούμπερ (Μ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Αραούχο (Ε, Λας Πάλμας), Γέφτιτς (Μ, Ρούμπιν Καζάν), Τζαβέλλας (Α, Αλανιασπόρ), Βράνιες (Α, Σαρλερουά), Αμραμπατ (Ε, Αλ Νασρ), Στάνκοβιτς (Τ, Σάλτσμπουργκ), Λε Ταλέκ (Μ, Μονπελιέ), Χατζισαφί (Α, Σεπαχάν), Μήτογλου (Α, Βόλος), Παρράς (Α, Παναιτωλικός), Μισελέν (Α, Λανς), Ιατρούδης (Ε, Φόλενταμ), Τζ. Γκαρσία (Μ, Νερόκα), Γκίνης (Τ, Ιωνικό), Μουστακόπουλος (Μ, Παναχαϊκή), Γερολέμου (Μ, ΑΕ Λεμεσού), Αμούρ (Ε, Μονπελιέ), Ρότας.

ΕΦΥΓΑΝ

Τσιγκρίνσκι (Α, ελεύθερος), Ολιβέιρα (Ε, ΠΑΟΚ), Κρστίτσιτς (Μ, Ερυθρός Αστέρας), Νεντελτσεάρου (Α, Κροτόνε), Αθανασιάδης (Τ, Σέριφ Τιρασπόλ), Βασιλαντωνόπουλος (Α, Ατρόμητος), Χνιντ (Α, Αλ Σαλίγια), Μαχαίρας (Μ, Ιωνικός), Ντέλετιτς (Μ, Ανόρθωση), Αλμπάνης (Μ, Απόλλων Λεμεσού), Νταβίντ Σιμάο (Μ, ελεύθερος).


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ
Κώτσιρας (Α, Αστέρας Τρίπολης), Ρούμπεν (Μ, Λεγανές), Σάρλια (Α, Ανκαραγκουτσού), Λούντκβιστ (A, Γκρόνιγκεν), Βιτάλ (Μ, δανεικός από Κορίνθιανς), Παλάσιος (Μ, Ιντεπεντιέντε), Μπρινιόλι (Τ, Έμπολι), Μαρτίνης (Α, Αρης), Βαγιαννίδης (Α, Ίντερ).

ΕΦΥΓΑΝ
Μολό (Μ), Σανκαρέ (Μ, Γκιρεσουνσπόρ), Φάουστο (Μ, Σανταντέρ), Μπεκ (Ε, ελεύθερος), Σ. Νιας (Α, Λιλ), Κολοβός (Ε, Σέριφ Τιρασπόλ), Περέα (Ε, ΠΑΣ Γιάννινα), Εμμανουηλίδης (Ε, Βέιλε), Καμπετσής (Ε, Βίλεμ), Σαβιέρ (Μ, Εστορίλ).


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΗΡΘΑΝ
Μπενίτο (Ε, Εϊμπαρ), Καρμόνα (Α, Μπέτις Β’), Ατιένθα (Α, Σαραγόσα), Σανταφέ (Μ, Οσασούνα), Σονί (Ε, Τζιρόνα), Αντζουλάς (Α, επέστρεψε από Κοζέντσα).

ΕΦΥΓΑΝ
Λουίς Φερνάντεθ (Μ, Χορ Φακάν), Σουάρεθ (Α), Κώτσιρας (Α, Παναθηναϊκός), Πασαλίδης (Α, ΟΦΗ), Τζίμας (Ε, ΠΑΟΚ), Αλάγκμπε (Α, Ζενές Ες), Μπ. Φερνάντεθ (Μ, ελεύθερος), Μπελόκ (Μ), Ψεύτης (Τ, Μίλαν), Ορόσκο (Μ, Ντεπορτίβο Μορόν)


ΒΟΛΟΣ
ΗΡΘΑΝ
Ροσέρο (Ε, Σάντα Λουτσία), Κότνικ (Τ, Μπρέσια), Πουρίτα (Α, Σαν Μαρτίν Τουκουμάν), Φαν Βέερτ (Ε, Ααλμποργκ), Γκιουλέν (Α, Ανκαρασπόρ), Φερνάντες (Ε, Καστεγιόν), Σοάρες (Μ, Μορεϊρένσε), Ρινέρ (Α, Κάντιθ), Ρομέρο (Α, Λίβερπουλ Μοντεβιδέο), Βοϊτκόφσκι (Ε, Γιαγκελόνια), Κούζντρα (Α, Βάρτα Πόζναν), Ορός (Ε, Ρασίνγκ Κλουμπ), Ρεγκατέν (Ε, Αλτάι), Τερεζίου (Ε, Σκεντερμπέου), Τριανταφύλλου (Α, Απόλλων Παραλιμνίου), Μεταξάς (Μ, Ταμυναϊκός).

ΕΦΥΓΑΝ
Δουβίκας (Ε, Ουτρέχτη), Μίλοκ (Ε, Αρσεναλ Σαραντί), Μαρτίνες (Μ, Απόλλων Σμύρνης), Ντεντάκης (Α, Απόλλων Σμύρνης), Μήτογλου (Α, ΑΕΚ), Γκαραβέλης (Τ, Λαμία), Κιάκος (Μ, Ιωνικός), Σάντσες (Α, Ιωνικός), Μπουένο (Ε, Ιωνικός), Ρίβας (Ε, Πουέρτο Καμπέγιο), Κολόμπο (Α, Ντεπορτίβο Μαϊπού), Κρητικός (Ε, Ξάνθη), Μπάλλας (Μ, Νίκη Βόλου), Περέα (Ε), Ρενάτο Σάντος (Ε, Μπουσάν Ιπάρκ), Τέκιο (A, Λογρονιές)


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΗΡΘΑΝ
Κόντε (Ε, Σαμπάμπ Ντουμπάι), Περέα (Ε, Παναθηναϊκός), Σνάιντερ (Ε, Ρέγκενσμπουργκ), Καραχάλιος (Μ, Λεβαδειακός), Δ. Καραγιάννης (Α, Παναθηναϊκός), Γκαρντάφσκι (Μ, Κρακόβια), Μορέιρα (Ε, Εξέλσιορ), Π. Τριάδης (Ε), Σούλης (Τ, Παναχαϊκή)

ΕΦΥΓΑΝ
Παμλίδης (Ε, Απόλλων Σμύρνης), Ελευθεριάδης (Μ, Λαμία), Κάστρο (Μ, Απόλλων Σμύρνης), Ξύδας (Ε, Ολυμπιακός Βόλου), Χουτεσιώτης (Τ, Ιωνικός), Καρτάλης (Μ, Ατρόμητος), Κρίζμαν (Ε, Αλταχ)


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΗΡΘΑΝ
Μπρούνο Άλβες, Μαρτίνες (Μ, Βόλος), Ντεντάκης (Α, Βόλος), Γ. Παπαγεωργίου (Μ, Εθνικός Αχνας), Κυρίτσης (Τ, Καβάλα), Παμλίδης (Ε, ΠΑΣ Γιάννινα), Τουτουαρίμα (Α, Ντε Γκράαφστσαπ), Ματέι (Μ, Απόλλων Λεμεσού), Φ. Κάστρο (Μ, ΠΑΣ Γιάννινα), Σαχλί (Ε, Κασπί Ακτάου).

ΕΦΥΓΑΝ
Μπεντινέλι (Μ, Ατρόμητος), Κολ (Μ, Απόλλων Λεμεσού), Χουχούμης (Α, Παναιτωλικός), Μ. Φερνάντεθ (Μ, Ανδόρα), Μπρούτσιτς (Α, Κόπερ), Τσαμπούρης (Α), Κάλισιρ (Α, Σίλκεμποργκ), Χειρίτραντας (Ε, Τρίκαλα), Βάρκας (Ε), Πατράλης (Μ, ΑΕΛ), Θ. Καραγκούνης (Ε), Κιτόκο (Μ,), Μουνιέ (Ε), Λαγός (Μ), Γιαννακόπουλος (Τ), Ρόδης (Ε).


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΗΡΘΑΝ
Κουλούρης (Ε, Τουλούζ), Πίριτς (Τ, Μάριμπορ), Μπεντινέλι (Μ-Ε, Απόλλων Σμύρνης), Πισάνο (Ε, Αρχεντίνος Τζούνιορς), Βασιλαντωνόπουλος (M, ΑΕΚ), Χατζηισαΐας (Α, Ριζεσπόρ), Σπιριντόνοβιτς (Μ, Ερυθρός Αστέρας), Κλωναρίδης (Ε, ΑΠΟΕΛ), Καρτάλης (Μ, ΠΑΣ Γιάννινα), Ντ. Καστεγιάνο (Α, Λας Πάλμας), Ντένιτς (Μ, Απόλλωνς Λεμεσού), Μ. Τζαβίδας (Ε, Παναθηναϊκός).

ΕΦΥΓΑΝ
Ουμπίντες (Μ), Χριστοδουλόπουλος (Ανόρθωση), Μανούσος (Ε,Λαμία), Γιακουμάκης (Ε), Ραμπέγιο (Μ), Μάτιτς (Ε), Γιαννιώτης (Τ), Γκάλο (Α,), Γούτας (Α, Σιβασπόρ), Ενσικουλού (Ε, Μπουλόν), Εντομβόνγι (Ε, Αούστρια Βιέννης), Αγκάγεφ (Ε).

 

ΛΑΜΙΑ
ΗΡΘΑΝ
Γκαραβέλης (Τ, Βόλος), Ελευθεριάδης (ΜΠΑΣ Γιάννινα), Γκέντσογλου (Μ, Αλ Ανταλάχ), Σαράνοφ (Τ, Καραγκιουμρούκ), Μανούσος (Ε, Ατρόμητος), Κρ. Νούνιες (Ε, Καρταχίνες), Μανουσάκης (Ε, Εργοτέλης), Μαζουλουξής (Α, Εργοτέλης), Πενταράκης (Τ, Πλατανιάς).

ΕΦΥΓΑΝ
Επασί (Τ, ΟΦΗ), Ντέλετιτς (Μ, Ανόρθωση), Γκαζαριάν (Ε, Πιούνικ Ερεβάν), Θεοδωρόπουλος (Τ, ΑΕΛ), Μπιάρνασον (Μ, ΚΡ Ρέικιαβικ), Τζέιμς (Α, Βέιλε), Βλάχος (Α,Λεβαδειακός)

 

ΟΦΗ
ΗΡΘΑΝ
Επασί (Τ, Λαμία), Πασαλίδης (Α, Αστέρας Τρίπολης), Φαν Ντάινεν (Ε, Τσβόλε), Καμάου (Ε, Γουέστερν Σίδνεϊ), Τοράλ (Μ, Μπέρμιγχαμ), Ντουρμισάι (Ε, Ολυμπιακός), Γκαγέγκος (Μ, Νεκάξα), Λάμπρου (Ε, ΠΑΟΚ).

ΕΦΥΓΑΝ
Στάρτζεον (Ε, Ράκοφ), Σαρδινέρο (Ε, Περθ Γκλόρι), Σακόρ (Μ), Βαζ (Μ), Σολίς (Ε, Μπόκα Τζούνιορς), Βαφέας (Α, Ιωνικός)

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΗΡΘΑΝ
Ζεστέντ (Ε, Μέλμπουρν Βίκτορι), Λούι (A, Πλατένσε), Βργκοτς (Α, Ανόρθωση), Βαρόνε (Μ, Ρετζιάνα), Χουχούμης (Α, Απόλλων Σμύρνης), Ντ. Φλόρες (Μ, Ολίμπια), Μόρσεϊ (Ε, Κιέβο), Κορνέλιους (Α, Βανκούβερ Γουάιτκαπς), Ντ. Ροντρίγκες (Τ), Αποστολάκης (Α, ΑΠΟΕΛ), Μπακαδήμας (Α, Αναγέννηση Καρδίτσας), Μπελεβώνης (Μ, Δόξα Δράμας),

ΕΦΥΓΑΝ
Ματσόλα (Ε, Αρσεναλ Σαραντί), Κωνσταντόπουλος (Α, Μπέερσοτ), Μάσουρεκ (Ε, ΑΕ Λεμεσού), Παρράς (Α, ΑΕΚ), Μεδίνα (Α, Λογρονιές), Αριγίμπι (Ε, Ανκαραγκουτσού), Αζάντι (Ε,), Κνετ (Τ), Τζανακάκης (Α, Ξάνθη), Ντάλσιο (Μ, Ιωνικός), Γιάκολις (Ε, Σίμπενικ), Αρσούρα (Μ, Μπόκα Τζούνιορς).

ΙΩΝΙΚΟΣ
ΗΡΘΑΝ
Ρομαό (Μ, Γκινγκάμπ), Τουράμ (Ε, Τουζλασπόρ), Βαφέας (Α, ΟΦΗ), Κιάκος (Μ, Βόλος), Σάντσες (Α, Βόλος), Μπουένο (Ε, Βόλος), Αοσμάν (Ε, Χέρμανσταντ), Μύγας (Α, Λεβαδειακός), Ντελγκάδο (Μ, Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν), Ντάλσιο (Μ, Παναιτωλικός), Β. Μπάσα (Μ, Βίσλα Κρακοβίας), Χουτεσιώτης (Τ, ΠΑΣ Γιάννινα), Βαλεριάνος (Α, Πάφος), Μαχαίρας (Ε, ΑΕΚ), Λουάν (Α, Σεντ Πέλτεν), Καμπράλ (Ε, Πάφος), Λένις (Ε), Κάνιας (Μ, Ατλέτικο Μπαλεάρες)

ΕΦΥΓΑΝ
Παπαγεωργίου (Α, ΑΕΛ), Φαζός (Α, Ξάνθη), Πλατέλλας (Μ-Ξάνθη), Σινγκ (ΜΔιαγόρας), Μ. Κάστρο (Ε, Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε), Τιεντσέ (Ε), Μπονέτι (Μ), Ρόλε (Μ), Ομάρ (Α, ΑΕΛ).

Μεταγραφές στην… παράταση

Μεταγραφές έγιναν και στην αγορά των ελεύθερων μετά το deadline. Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε τη διαφορά φέρνοντας στην Ελλάδα τον Μπρούνο Άλβες, τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ με μεγάλη θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα και 96 εμφανίσεις με την Εθνική Πορτογαλίας. Παράλληλα,  η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ενισχύθηκε σημαντικά και με την απόκτηση του Ράτζιβ Ραϊμόν Φαν Λα Πάρα, ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε το παζλ του ρόστερ του με τον Φαμπιέν Αντούνες, ενώ η ΑΕΚ προχώρησε στη 13η μεταγραφική της προσθήκη με τον Λάζαρο Ρότα που έμεινε ελεύθερος την τελευταία μέρα των μεταγραφών από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έδωσε δανεικό στην Κόνιασπορ τον Χασάν.

Σχολιάστε

X