Ξάνθη - ΑΕΚ: Με νέους προπονητές οι δυο τους!

Ξάνθη – ΑΕΚ: Με νέους προπονητές οι δυο τους!

Εναρξη: 20:00 14/12/2019
Γήπεδο: Πηγάδια, Ξάνθη

Ξάνθη και ΑΕΚ συγκρούονται στα Πηγάδια, σε ένα ντέρμπι με το βλέμμα ψηλά! Με Παράσχο και Καρέρα αντίστοιχα οι δυο ομάδες.

Ντεμπούτο Παράσχου στην Ξάνθη
Eκτός έδρας ήττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ υπέστη η Ξάνθη, χωρίς να μπορέσει να φανεί απειλητική. Αντίθετα, το ότι άντεξε για 80 λεπτά ήταν θέμα τύχης, μιας και οι γηποεδούχοι είχαν δοκάρια, ενώ οι ακρίτες τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Αμπαντ. Το δίδυμο των Σιδερίδη – Κόλτση αποτελεί παρελθόν, ενώ ανακοινώθηκε η αναμενόμενη πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο απόψε. Μόλις μια νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές, διατηρώντας ωστόσο τη θέση της στην εξάδα. Στα 19 τελευταία έχει μόλις 1 ισοπαλία

Επιβλητική η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ έκανε από τα καλύτερα ματς της σεζόν διέλυσε τον Πανιώνιο με 5-0 στη μεγαλύτερη φετινή της νίκη. Ιδανική η επίδραση του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα, με τον Ιταλό τεχνικό να ανακοινώνεται την επομένη ως ο νέος προπονητής της Ενωσης. Ντεμπούτο του στην Ξάνθη, με την ΑΕΚ να «τρέχει» αρνητικό εκτός έδρας σερί τεσσάρων παιχνιδιών (0-1-3), έχοντας μάλιστα τρεις διαδοχικές ήττες στις τελευταίες της εξόδους. Οκτώ γκολ έχει πετύχει η ΑΕΚ στο τελευταίο τέταρτο τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Εκτός ο Βράνιες, μέσα ο Σιμόες, δεν είναι στα πλάνα του Σιμάο οι Ζεράλδο, Σιμάο.

Ξάνθη – ΑΕΚ, η παράδοση

28 παιχνίδια περιλαμβάνει η παράδοση μεταξύ της Ξάνθης με την ΑΕΚ στην Θράκη και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 5 νίκες η Ξάνθη, 13 ισοπαλίες, 10 νίκες της ΑΕΚ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X