UEFA eEURO 2020: Ώρα Ελλάδας, ώρα για τελικά!

UEFA eEURO 2020: Ώρα Ελλάδας, ώρα για τελικά!

«Απέναντί μας έχουμε έναν αντίπαλο που κινείται γρήγορα και αόρατα. Σε τόσο κρίσιμες στιγμές, όπου διακυβεύεται η ζωή, σημασία έχει η υγεία των οπαδών, των υπαλλήλων και των αθλητών. Αυτά είναι η προτεραιότητά μας και έτσι αποφασίσαμε ότι θα έπρεπε να θυσιάσουμε όλα τα υπόλοιπα, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κοινό καλό», ήταν τα λόγια του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Κι όμως Euro θα γίνει και η Ελλάδα έχει ήδη κλείσει εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης στο Λονδίνο (23-24 Μαϊου). Ο κορονοϊός δεν έβαλε φρένο στο eSoccer, το εκτόξευσε και η Ευρώπη συνέχισε τη δράση, αυτή τη φορά εκτός κανονικών… γηπέδων!

Το τουρνουά αποκτά πιο επίσημη κι αναγνωρισμένη δράση. Δεδομένου ότι η KONAMI εξασφάλισε τα δικαιώματα του EURO 2020, τα παιχνίδια της τελικής φάσης θα διεξαχθούν με τα ρεαλιστικά features (γήπεδα, φανέλες, κλπ), δίνοντας άλλη διάσταση σε μια διοργάνωση που θα αναμετρηθούν οι καλύτεροι από όλη την Ευρώπη. Αποκορύφωμα αποτελεί η συνεργασία με την UEFA, που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το status και θα φέρει εύλογα περισσότερο κόσμο στις οθόνες του για το μεγάλο event. Η Ελληνική ομάδα θριάμβευσε στον προκριματικό όμιλο με 8/8 νίκες και έκλεισε πρώτη τη θέση της στα τελικά του eEuro 2020, του πρώτου επίσημου πανευρωπαϊκού τουρνουά στα χρονικά.

 

Στο διήμερο 23-24 Μαΐου, η Ελλάδα θα διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης, μετά την εξαιρετική πορεία και πρωτιά στο προκριματικό τουρνουά. Μαζί με Σερβία, Ρουμανία, Βοσνία, Ισραήλ, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Γαλλία, Αυστρία, Κροατία, Δανία, Τουρκία, Ισπανία, Μαυροβούνιο.

Τα ματς θα διεξάγονται στη μορφή 1vs1, ενώ τα νοκ-άουτ θα καθορίζονται σε σειρές best of three και ο μεγάλος τελικός σε best of five. Ωστόσο, για την ελληνική ομάδα προέχει το πρώτο βήμα, που δεν είναι άλλο από το πέρασμα στους «8». Για να το πετύχει θα πρέπει πέρα από την Αυστρία να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αυστρίας και του Ισραήλ, σε έναν δυνατό όμιλο που βέβαια οι παίκτες μας δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Άλλωστε, η πορεία τους μέχρι τα τελικά και τα highlights της διαδρομής μιλούν από μόνα τους για το ταβάνι που (δεν) έχει το ελληνικό δίδυμο.

Όσον αφορά την κάλυψη των αγώνων, η UEFA θα παρέχει ζωντανά και επιλεκτικά μέσω streaming από το επίσημο κανάλι της στο YouTube τις αναμετρήσεις. Βάσει του προγράμματος που εξέδωσε, η πρώτη «μάχη» της εθνικής μας δεν θα προβληθεί απευθείας, αλλά αυτό ενδεχομένως θα αλλάξει στις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Update για το πρόγραμμα θα δοθούν την ημέρα του αγώνα, αλλά σε κάθε περίπτωση το stream της UEFA θα ξεκινήσει από τις 14:45 ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσει μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όποτε και θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες.

Νόμιμο στοίχημα esoccer με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλα τα στοιχήματα για τα Esports στη Bwin.gr. Εδώ στοιχηματίζεις! |21+

Σχολιάστε

X